Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg egy fiúnak tapintatosan, hogy változtasson a haján?
Add nekem, engem nem zavar ha hosszú :D
Engem meg az szokott zavarni, ha egy pasinak jól áll(na) a hosszú haj, de fogja magát és ledúratja rövidre, lehetőleg egy hosszra... A halálom. A világból ki tudnék futni olyankor. Mégis mit markoljak meg szex közben??? Nem tehetek róla, imádok turkálni.
Volt pasimnak ezt említettem egyébként, de azóta se növesztette vissza a haját. Persze mikor a lapockája aljáig ért, már szerintem is sok volt a jóból, de hogy pár centisre vágatta... Igazán kár érte.
Hogy mondd meg? Ha lehet, ne úgy kezdd, hogy ha veled akar járni, irány a fodrász, hanem pl. ráböksz vkire, akár egy képen, hogy szerinted az ő frizurája mennyire illene hozzá, illyesmi. Vagy pl. kezd lenőtt hatást kelteni a haja, ideje volna egy frissítő vágásnak, bár ez a hangnemen is múlik, mert nem éppen a legtapintatosabb verzió.
Aki a hosszú hajat szereti az jelentkezhet nálam! :D
24f
Tulajdonképpen még együtt sem vagytok, de máris feltételekhez kötnéd a dolgot? Mi lesz később... :)
Fogadd el úgy, ahogy van, nem szerencsés az, ha valakit meg akarsz változtatni és átformálni a saját képedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!