Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan csillapíthatnám a dühömet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csillapíthatnám a dühömet?

Figyelt kérdés
Elhagyott egy másik nőért.Éli világát.Van egy kicsi gyerekünk.Most sajnos beteg.Ápolom,gondoskodok róla,és aggódom,miközben az apja telefonon vagy smsben megkérdezi mi van vele.Ő nyugodtan alszik,nem kell felkelnie h mi van a gyerekkel,jól érzi magát.Iszonyúan dühít!Mit tegyek h ne rágódjak ezen?
2016. dec. 14. 22:04
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem mindig azt mondjak, hogy az élet majd megbünteti. Az en exemet is... Nem tudom. En nem hiszek ebben.

Próbáld a jo oldalát nézni. Legálabb nem akarja elvenni tőled a gyereket, mint nálunk. Persze teljesen alaptalanul.

2016. dec. 14. 22:10
 2/9 Gotland ***** válasza:
91%

Gyerektartást vasald be rajta. Ha kell, menj el a falig, jelentsd fel.

Ha nem képes arra sem, hogy meglátogassa a gyereket, akkor legyél észnél, ne írj, ne vedd fel a telefont.

Gondolom 35 év alatti vagy, ha egy kicsi van még csak, tehát előtted az élet, legközelebb jobban fogsz választani, egészen pontosan úgy mondanám, megfontoltabban.

A tapasztalataim alapján, eljön még azaz idő, amikor megpróbálja visszakönyörögni magát. - Na akkor legyél majd észnél, és ne hagyd, mert amúgy totál megfogod érdemelni a sorsodat.

Hogyan csillapítsd amúgy a dühödet? - Járjon az a fejedben, hogy megszabadultál egy p-öcstől.

2016. dec. 14. 22:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Én még annyit hozzátennék, hogy idővel, nagyon sok idővel el fog múlni a dühöd és csak sima közönbösségbe megy át. Addig pedig vasalj be rajta amit lehet.
2016. dec. 15. 11:21
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Van egy kicsi gyereked, aki beteg és neked gondot okoz, hogy gondoskodni kell róla és felkelni hozzá éjszaka? A házasságban élő anyák is ezt csinálják, míg apuka békésen alszik. És azok az anyák is, akiknek a férjük külföldön dolgozik, vagy kamionos. Én is egyedül voltam a gyerekemmel, de én úgy éreztem, hogy én vagyok a szerencsés fél, mert mellette lehetek minden nap, míg az apja csak ritkán látta. Nem cseréltem volna vele semmi pénzért.
2016. dec. 15. 16:38
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

Jaj már 4-es, de utálom az ilyen hozzászólásokat, már elnézést... OK, te egy ősanya voltál, aki mosolyogva törtölte fel a hányást, hát nem mindenki ilyen.

Egyrészt nem igaz, amit írsz, mert a 21. században a normálisabb apukák már igenis, hogy kiveszik a részüket a gyerek körüli teendőkből, és nem törvényszerű, hogy mindent egyedül a nő csináljon. És igen, ha két fél EGYÜTT vállal egy gyereket, és az egyik fél kiszáll a gyerek életéből, akkor a másiknak egy-egy nagyon fárasztó nap, vagy éjszaka után joga van dühösnek lenni.

Továbbá a nők zöme számára a gyereknevelés nem rószaszín vattacukor, igenis, hogy vannak fárasztó, elkeserítő pillanatok. És ilyenkor teljesen érthető érzelem, hogy dühös az ember, ha egyedül ápolja a közösen vállalt gyereket, miközben apuka a szeretőjét döngöli.

Kérdező: az össz dolog, amit tudsz csinálni az az, hogy igénybe veszel minden lehetséges segítséget. Ha apuka fizet elég gyerektartást, keress egy jó bébiszittert, vond be a nagymamákat (akár anyóst is, hidd el, sok anyós örül, ha válás után meg tud maradni az unoka életében), és remélhetőleg azért apuka is elviszi egy-egy hétvégére a kicsit. Ezeket az időket próbáld minél tartalmasabban tölteni. Bulizz, kirándulj, menj el sportolni, igyekezz magadba szívni pozitív, pihentető élményeket. Akkor majd meglátod, egész jól elleszel a férjed nélkül és egy végigpihent hétvége után nagyobb türelmed lesz a kicsidhez is.

Remélem, férjed azért elviszi láthatásra? Ezt még írd le, ha gondolod.

4-es, lepontozhatod a tanácsomat, egy átlagos nőnek anyaság ide vagy oda, szüksége van kikapcsolódásra.

2016. dec. 15. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanīgy jårtam, mint te Kėrdező.Az idő csillapītja a dühödet.

Utolsôval teljesen egyetėrtek!

2016. dec. 15. 20:54
 7/9 anonim ***** válasza:
6%
lelencbe a gyerekkel és már élheted is az életed....
2016. dec. 20. 20:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk iratkozz be az orvosi vagy a jogi egyetemre, tanulj hat evig mint az allat, reggeltol estig az asztal folott gornyedve, es utana szerezz egy hasznalhato diplomat! Na az teljesitmeny lenne! Na jo, az atlag szintjen maradva: monddj valami csunyat ra!
2016. dec. 27. 16:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Utolsó nekem van két diplomám, egyik megszerzése sem volt közel sem annyira megerőltető,mint amilyen kemény dolog egy gyereket egyedül nevelni. Te meg ezt próbáld ki!
2016. dec. 28. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!