Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel csillapíthatnám a revansot a bosszúra?
Figyelt kérdés
Megérdemelné és nagyon fűt a visszavágás, a bosszú!
Tudom a bosszú rossz tanácsadó de akkor is. Azt akarom hogy szenvedjen!
2016. márc. 14. 17:13
1/7 anonim válasza:
Akkor te se leszel különb mint ő! Lesüllyedsz arra a szintre.
De a te életed, azt csinálsz, amit akarsz!
2/7 VirágésBence válasza:
Miért is akarsz neki visszavágni? Mert gondolom egy szemét. De ha te is ugyan azt csinálod, akkor te is szemét leszel, értelmes ember elküldi melegebb éghajlatra és továbblép.
3/7 A kérdező kommentje:
A melegebb eghajlatra kuldes megtortent.
Csak megis vmi meg hianyzik. Azt akarom h szenvedjen h konyorogjon a bocsanatomert
2016. márc. 14. 17:24
4/7 rrrrrreennnnn válasza:
A legnagyobb, legütősebb bosszù az, ha boldognak, elégedettnek làt.
Ez lehet, hogy nem holnap lesz, de hidd el, ez fog fàjni a legjobban neki.
Csillapodj le, eljön az ideje.
5/7 A kérdező kommentje:
En ahhoz tul szerencsetlenseg vagyok h boldog legyek.... mar elvesztettem ezt a hitet
2016. márc. 14. 17:33
6/7 rrrrrreennnnn válasza:
Mondom, csillapodj.
Most ìgy érzed... Nem mondtam, hogy holnap fog megvàltozni minden. Te csak vàrj. Nem eszik olyan forròn a kàsàt.
7/7 anonim válasza:
miről van szó?mit akarsz megbosszulni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!