Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátnőm, de Ő még nem tudja hogy tudok róla. Hogy vegyek revansot rajta?
Figyelt kérdés
Nem szeretnék túl durva dolgot mivel szeretem őt, de azért jó lenne ha a szakításunk maradandó emlék lenne számára.
Ötletek?
2013. okt. 15. 15:33
1/17 A kérdező kommentje:
Ő 18, én pedig 24 vagyok.
2013. okt. 15. 15:34
2/17 anonim válasza:
dobd ki a csukott ablakon :) maradandó emlék lesz :))
3/17 anonim válasza:
Az utolsó szakítás előtti szexnél alázd meg, élvezz az arcába, deepthroatozzad, fogd le, fojtogasd, dörgöld a makkod az arcához úgy, hogy 2-3 napig nem mosod meg a farkad hogy jó büdös legyen aztán vágd ki a pi.csába
5/17 anonim válasza:
Hagyd, te is voltál fiatal, követtél már el te is hibákat...
Minek kezdesz 18 éves éretlen gyerekkel?
6/17 anonim válasza:
Szerintem csak simán közöld vele hogy itt a vége, minden egyéb nélkül, és szakíts meg vele minden kapcsolatot. Én semmi mást nem tennék. Ez a legbüszkébb, legérettebb, és legértelmesebb mód. Ha szeret, vagy valami olyasmi..., akkor reméljük nagyon bánni fogja, ha nem, akkor meg hiába próbálsz revansolni...
7/17 NyolcOne9 válasza:
Utolsó szexnél alázd meg, majd hagyj ott 5 ezret. Majd jöjj el tőle. Aztán tégy úgy, mintha nem ismernéd. Telefonra, üzenetekre ne reagálj.
8/17 anonim válasza:
6-ossal értek egyet, az a legtisztább ha szembesíted azzal, hogy tudod mit tett. Felesleges még pluszban megalázni, az részben szerintem neked is fájna.
9/17 anonim válasza:
Csináljál róla home videót és pakold fel nekünk meg a netre.
10/17 anonim válasza:
Nekem erről eszembe jutott egy kavarás, ahol a barátnőre csak rá lett fogva, hogy hűtlen.
Biztos, hogy megcsalt? te láttad a saját szemeddel?
A 3. válaszoló tanácsát ha megfogadod(vagy valami hasonlót teszel), akkor is emlékezetessé válik, de egy ilyen után ő fog szakítani és örül, ha dobhat! Ráadásul elhíresztelheti, hogy milyen primitív vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!