Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válófélben lévő férfi vagyok. A gyerekeim anyja a gyerekeket használja eszközként a mocskos játékaihoz. Mit lehet ilyenkor tenni?
A gyerekek 8 és 11 évesek, szeretnék, ha újra összejönnék az anyjukkal. Ők nem tudják, de egyszer már az anyjuk beadta a válókeresetet egy pasi miatt, a házaséletünk minden igyekezetem ellenére romokban hever.
Most megint van egy új pasija, papírok beadva, különköltözés megvolt, de én már a gyerekek miatt sem fogok ebben a házasságban maradni. Együtt él valakivel, de amikor a gyerekek jönnek láthatásra, tele van beszélve a fejük, és azt mondják, hogy az anyjuk azt kéri, ne dobjam ki őket, legyünk újra egy család. Kérlelnek, és várják a napot, amikor visszaköltözhetnek.
Ezt én semmiképp sem akarom, de a gyerekeimtől nem akarok elszakadni. Ha elutasítom őket, azt fogják gondolni, hogy miattam van a válás, nekem nem kell a családom. Azt meg nyilván nem mondhatom nekik, hogy az anyjuk egy ordas r.....c, akin a fél város végigment már, és vele nem tudnék soha többé együtt élni.
Félek, hogy a gyerekeim ettől a kisded játéktól sérülni fognak, és attól is, hogy a szemükben én leszek a rossz, aki nem akarja egyben tartani a családot.
Ti mit tennétek a helyemben?
A válás mocskos játék..volt benne részem.Azt azért tudd, h a gyerekek nem hülyék ..bármit mond az anyjuk..tudják az igazságot.
Sajnos ilyenkor a gyereknek előbb utóbb választania kell..és fog is választani.Ne harcolj az csdak ront a helyzeten. A kivárás meghozhatja a változást a javadra.. a szemét nőnek előbb utóbb terhére lesz a gyerek..és akkor te következel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!