Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válófélben lévő férfi vagyok. A gyerekeim anyja a gyerekeket használja eszközként a mocskos játékaihoz. Mit lehet ilyenkor tenni?
A gyerekek 8 és 11 évesek, szeretnék, ha újra összejönnék az anyjukkal. Ők nem tudják, de egyszer már az anyjuk beadta a válókeresetet egy pasi miatt, a házaséletünk minden igyekezetem ellenére romokban hever.
Most megint van egy új pasija, papírok beadva, különköltözés megvolt, de én már a gyerekek miatt sem fogok ebben a házasságban maradni. Együtt él valakivel, de amikor a gyerekek jönnek láthatásra, tele van beszélve a fejük, és azt mondják, hogy az anyjuk azt kéri, ne dobjam ki őket, legyünk újra egy család. Kérlelnek, és várják a napot, amikor visszaköltözhetnek.
Ezt én semmiképp sem akarom, de a gyerekeimtől nem akarok elszakadni. Ha elutasítom őket, azt fogják gondolni, hogy miattam van a válás, nekem nem kell a családom. Azt meg nyilván nem mondhatom nekik, hogy az anyjuk egy ordas r.....c, akin a fél város végigment már, és vele nem tudnék soha többé együtt élni.
Félek, hogy a gyerekeim ettől a kisded játéktól sérülni fognak, és attól is, hogy a szemükben én leszek a rossz, aki nem akarja egyben tartani a családot.
Ti mit tennétek a helyemben?
Mindegy, hogy mit csinálsz. Mindenképpen te leszel a rossz, és a gyerekek téged fognak gyűlölni.
A nők mindig a gyerekek mögé bújnak, és rájuk hivatkoznak. A bíró is jellemzően nő, ahogy a gyámhivatalai, és egyéb szociális munkások is. Te csak egy senki, vagy, akinek csak a pénze kell, de az mind. Férfiként, főleg fehér keresztényként, esélyed sincs egy nővel szemben. Jogod van tűrni, fizetni, és befogni a szád.
Ha nem tudnám, hogy nem én írtam ki a kérdést, akkor azt hinném, hogy én voltam. Még a gyerekek kora is stimmel. Mi még nem váltunk el, mert kapcsolatra nem kell senkinek, de én nem titkoltam el a gyerekek elől, hogy az anyjuk egy ribi. Jó ha tudják, meg is utálták rendesen. Válás után, biztos, hogy az anyának ítélik őket. Csak extrém, és nagyon ritka esetben kapja az apa a gyerekeket. Amikor az anya lemond róluk. Egyébként meg lehet drogos, alkoholista, vagy utcalány, akkor is az anyának ítélik őket, max több gyerektartást vonnak a volt férjtől. Én nem is fogok "küzdeni" értük. Nem vagyok "Don Quijote", hogy esélytelen, szélmalomharcot vívjak, olyanokért, akiket úgysem kaphatok meg, és akik amíg élnek engem fognak gyűlölni a legjobban. Tudomásul veszem, fizetem a gyerektartást, és talán még el is költözöm a megyéből. Talán elkezdek egy új életet, és a nőkkel úgy fogok bánni, ahogy ők bánnak a férfiakkal. A gyerekek meg ha akarnak, akkor kereshetnek. Ha meg már nagyobbak lesznek, akkor majd jönnek maguktól is. De csak addig, amíg kapnak pénzt. Ezt a 18 éves keresztlányom már megmutatta. Amint kapott valami értékesebbet, elkezdett eljárni hozzánk, aztán egyszer csak (vajon miért), nem kapott egy darabig semmi komolyat. Azóta még az üzeneteinkre sem válaszol...
Azt hiszem, már tudod, hogy én mit teszek a helyedben, és hogy miért.
#22 "...ahogy a gyámhivatalai, és egyéb szociális munkások is"
Megsúgom, ez azért van, mert a férfiak 90%-ának derogál a meló, mer' az olyan nőies, és jajdeciki, és ő nem b*zi, hogy mindenkit pátyolgasson. (Tru story, hallott érvek)
Tisztelet a kivételnek.
A szakma IMÁDJA a férfi munkaerőt, két kézzel kapnak utána. De általában 30:1-hez az arány az ilyen szakokon. A férfiakat meg általában elhappolja a hajléktalan- és a szenvedélybeteg ellátás.
Erről nem a nők tehetnek.
Üdv, egy szocmunkás
#23 Nem is írtam, hogy erről a nők tehetnek.
Csak azt írtam, hogy a férfiak tehetetlenek ellenükben. A többségük ugyanilyen frusztrált, férfigyűlölő, mint te, akik nem csak nem értik, hogy mit mond az ember, hanem nem is érdekli őket, majd kiforgatják a szavaikat, és ítélkeznek információk nélkül. Szándékosan rosszul jegyzőkönyveznek, és személyes sértésnek veszik, ha az ember szól, hogy nem a valóság van a jegyzőkönyvben. Persze akkor sem hajlandóak korrekten leírni a tényeket, az ember meg kénytelen aláírni teljesen mást, mint a valóság. Utána meg arra hivatkoznak, hogy "aláírtad".
Bőven van tapasztalatom veletek. Minden tiszteletem a kivételé, de sajnos velük még nem találkoztam. Ahogy te is csak a saját képzeletedben lévő "problémára" reagáltál, aminek semmi köze a témához, és "jegyzőkönyvezted" is. Ezzel bizonyítottad az igazamat. De ebben is csak kisrészben értek veled egyet. Én inkább úgy mondanám, hogy kiutáltátok a férfiakat, innen is.
22-es, senki nem kényszeríthet arra, hogy te bármit is aláírj, akár rendőrségen, akár ügyészségi vagy bírósági tárgyaláson, sem sehol máshol. Ha úgy gondolod, hogy a kértnek nem megfelelően szó szerint írták a jegyzőkönyvet (röviden: jkv), illetve a nem szó szerinti jegyzőkönyvvezetésnél (mert nagy átlagban ez van) elferdíti a tényeket, mást sugall, mint a te vallomásod, akkor azt észrevételezheted, egyéb esetekben van lehetőség a jkv végére megjegyzést írnod, hogy mi az, amit kifogásolsz, illetve egyéb vélt igazságtalanság esetén ügyvéd segítségét kérni (kül. érdemes azzal menni tárgyalásra). Ha úgy érzed, hogy a bíró részrehajló, akkor elfogultságot jelentesz be ellene, és majd kapsz más bírót. Persze a végtelenségig nem jelenthetsz be elfogultságot.
Különben semmilyen hivatalos helyen nem mernék jkv. hamisítással kockáztatni az állásukat, főleg a te piti ügyedben nem. A jegyzőkönyvvezető főleg nem, hiszen ő csak leírja.
Szóval más mesét találj ki arra, hogy sajnáljalak. És ezt csak azért írtam le, mert nekem senki ne mondja, hogy azért rossz neked, mert a nők a bíróságon (direkt) rosszul írták le a vallomásod, te pedig a rendszer áldozata vagy. Én azt látom, hogy te örülsz is annak, hogy hibáztathatsz mást, így te leszel a szegényke, ráadásul a gyerekekkel járó felelősséget sem kell vállalnod.
Úgy általában, amit írtál, a hozzáállásod a dolgokhoz, hogy nem vagy kíváncsi a gyerekeidre, csak azért, mert az anyuknál helyezik el őket, elég beteges. De szerinted ilyen hozzáállással nálad jó helyen lennének? Hát, nem csodálom, hogy a feleséged ki van rád akadva. Tudod, szerintem ő nem uszítja a gyerekeket ellened, hanem csak az igazságot mondja el rólad. Az pedig nem uszítás. Igazából azt sem kellene neki, hiszen megutáltatod te saját magadat, nem kell hozzá külső segítség.
Tudod, mindenki azt kapja, amit megérdemel. Nem is érdemelsz normális nőt, mert 1. nem ismered fel, 2. úgysem becsülnéd meg.
Én is váltam, mégis megtaláltam a párom és boldogok vagyunk. Az, hogy mit hoz a jövő, pedig rajtunk is múlik.
47F
Én a valóságot, és a tapasztalt tényeket írtam. Az elméletet én is ismerem, csak az nem a valóság. Persze okoskodni lehet.
Mindegy. (Indulatszó) Keress rá az interneten.
Még mindig nem vagyok "Don Quijote". És nem vívok szellemi párbajt fegyvertelenekkel sem. Én itt lezártam, lehet tovább mocskolódni, de nélkülem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!