Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van itt olyan aki megbánta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki megbánta hogy elvált, és miért?

Figyelt kérdés

2016. nov. 24. 00:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

A társaságot szereti de a kapcsolataiért semmit se tesz. En foglalkozok az ö barataival is .

Igen sexy nő vagyok, gyermek nincs.

2016. dec. 7. 11:23
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
most se valasztal ra hogy szereted e es egyszer se irtal errol, ha nem szereted akkor miert vagy vele,(penze van? vagy masa?) foleg ha gyerek sincs. ahogy leirod magad siman talasz magadnak tarsat amilyen hozzad illik. lepj amig nem keso, csak mostmar ne kovesd el ujra ugyanazt a hibat, szerencses vagy mert mostmar tudod milyet keresel es milyet nem :)
2016. dec. 8. 01:03
 13/21 A kérdező kommentje:

Koszi utolsó.

Több kis dolog miatt nem valok.

Szeretem de nemis.

Igazibol nem vagyok boldog vele. Megismertem vkit regen akivel majdnem alakult vmi de megszakadt mert ugy gondtam jobb nem folytatni ha kapcsolatban vagyok.

Nem szakítottam a mostani kapcsolatommal mert megfelemlített es nem akart valni mikor arról volt szó.

Most jelen pillanatban "jol "elvagyunk.

De nem vagyok boldog.

Ha bevallom magamnak akkor szívem melyen masra vagyok. Olyanra aki jobban szeret.

Nem vagy biztos ebben a lepesemben ezert maradok es kínlódok meg mindig. Tobb ok miatt nem lepek, ezeket igy nem tudom roviden felsorolni ahoz hogy megértsd.

A lényeg: van mikor ugy erzem szeretem, van mukor az esetek 80%ban bánom hogy eddig nem léptem..

Oké: félek attól hogy a csaladom es a barataim elutasítanak emiatt. Egy pár koltozes miatt nincsenel már barataim akik velem lennenek..érted? Volt nagyon jo munkam de ez okból az sincs már.

Tehat kicsit sz@r helyzetbe vagyok. Szerencs tudok pár nyelvet es van remenyem.

Nem tudom ilyenkor mi a legjobb..sokminden törtent.

2016. dec. 8. 20:34
 14/21 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért, teloról irtam es siettem. Sajnálom de tudom hogy megértő vagy es köszi
2016. dec. 8. 20:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Én is kicsit hasonló helyzetben vagyok csak én pár évvel idősebb vagyok, férfi, és van egy gyerekünk. A párom nagyon rendben van. Kiegyensúlyozott, jó anya, szeret is engem (legalábbis úgy érzem), csak egyszerűen boldogtalannak érzem magam. Nagyon ellaposodott az életünk. Semmi másról nem szól csak a gyerekről meg a munkáról, de én valahogy most többre vágynék. Szex heti egyszer/kétszer van és elég jó, de én képtelen vagyok már ezeket az együttléteket szenvedéllyel megélni. Többnyire magamat hibáztatom, mert úgy érzem, hogy bennem van a hiba és én vagyok képtelen örülni annak amim van (jó munka, ház, kocsi, stb.). Lett volna már alkalmam megcsalni nem egyszer de képtelen vagyok. Néha eljátszok a gondolattal hogy odaállok elé és azt mondom: "nincs senkim, de ezt így nem akarom tovább csinálni". Ettől persze lelkiismeret furdalásom van, hogy hogy lehetek ilyen patkány. Nem egyszerű...
2017. jan. 1. 17:11
 16/21 A kérdező kommentje:
Utolsó: miert lennél patkány ha kilépsz a kapcsolatbol ami nem működik jól? Ill.ha nem tesz erted..akkor miert lennel patkány?
2017. ápr. 3. 20:58
 17/21 anonim ***** válasza:
80%
azért, mert amíg ilyen a felfogásod és gyerek vagy addig fel sem fogod, hogy benned van a hiba. azt hiszed h mással működni fog? azt hiszed az nem laposodik be? azt hiszed az mindig tolni fog napi 3x? nőjjetek már fel, 20-on 30-40éves emberek.
2018. szept. 7. 02:01
 18/21 A kérdező kommentje:
Ki ez az utolsó idióta aki ilyen marhasagokat irsogált ide?
2023. júl. 22. 20:57
 19/21 anonim válasza:
Kérdező, ha már itt vagy, mi lett végül a döntésed? Elválltatok vagy még mindig kitartasz mellette?
2023. júl. 22. 22:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Szia kérdező, igen nagyon érdekes lenne, ha leírnád mi történt veled. Ez kicsit olyan regénybeillő🙂
2023. júl. 23. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!