Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életem egyik legnagyobb tanulsága az volt, hogy a barátom, aki most 50 éves és a negyedik házasságában él azt mondta egyszer: " Mind a négy házasságom egyforma. Az előző hármat én rontottam el. Ha a mai fejemmel újrakezdhetném akkor biztosan az elsővel élnék. Nem azért mert Ő volt a tökéletes, hanem nekem kellett megérnem a párkapcsolatra. Ők elmentek mert nem bírták ki velem. Velem volt a baj.
Persze ez a történet nem vonatkozhat Önre. Mindenki sztorija más és más. Van amikor a válás segít, de csak akkor ha a gyökér problémát másként nem lehet megoldani. Ha a boldogtalanságunknak vagy kiégettségünknek nem a párunk az oka, hanem mi vagyunk a fő okai, akkor egyedül vagy mással is ezek a problémákat csak visszük tovább magunkkal.
köszi a váalszokat
Nállam a helyzet a következő: Boldogtalan vagyok a házasságban.
Eddig sokat változott a férjem de a negativ az az hogy kb.1honapba 1szer max 2 szer, és az is uncsi.
Néhany éve egyutt vagyunk. Erről a problémáról már sokszor beszéltem vele. Már belefáradtam kicsit.
Lassan sokat változott , én is sokkal turelmesebb lettem , de nagyon unalmas a kapcsolatunk.
Szórakozóhelyre nem jár mert az nem neki való, ö csak a hegyeket és az erdőt szereti. Én épp utálom. Nekem a társaság a legfontosabb és a barátok.
Mit tegyek? Meddig várjak? Már kb.4 éve várok hátha boldog leszek vele.. de az izgalmak amiket eggyütt átélünk kb.99%ban miattam van, én adom a hangulatot. De eléggé belefáradtam.. Nem tudom mennyire tudtok megérteni?!
Az ok amiért eddig nem váltam : a remény, es másrészt az ami körbevesz. A szüleim és a közelálló személyek nagyon ellenem lennének ilyen esetben.. tehát teljesen egyedül lennék..
Szerintetek van egy kis remény arre nézve hogy vele boldog leszek??
Helyesbítek:
a negativ az az hogy kb.1honapba 1szer max 2 szer -van szex, és az is uncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!