Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van itt olyan nő, aki megbánta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő, aki megbánta, hogy elvált?

Figyelt kérdés

elég bonyolult a helyzet, szóval röviden:

teljes mértékben elhidegültünk egymástól, semmi fizikai-érzelmi érintkezés nincs már köztünk, se puszi, se ölelés, se egy simogatás, se szex, se kommunikáció, csak maximum "légy szíves állj arrébb".

egyrészt hiányzik, másrészt nem. kezdek érezni valamit egy másik férfi iránt, akivel nem történt köztünk semmi, tehát megcsalásról szó sincs.

már többször elgondolkodtam a válásról, de folyton az az érzés van bennem, hogy mi lesz ha később megbánom, nem akarok egész életemben azon rágódni, hogy talán meg lehetett volna menteni a dolgot, de igazából nem tudom, hogy akarom e.

4 éve vagyunk házasok, és a házasság legelejétől kezdődtek a problémák, az udvarlási időszakban rendben voltunk. gyerek nincs (nem véletlenül, szóba sem került a gyerek téma) 26 évesek vagyunk.

2014. aug. 25. 14:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%

4 év házasság alatt elhidegültetek? Ezt én nem értem, mi 3 éve vagyunk együtt, és nem hogy laposodna, egyre jobb a kapcsolatunk, egyre jobb a szex.

A házasság után már semmit sem tettetek a kapcsolat fenntartásáért?

Ha így maradtok mind a ketten kapcsolat-fejlődésben, a másik férfivel is ide jutsz pár év után.

Én a helyedben leülnék a férjemmel és őszintén elbeszélgetnék mindenről. Megemlíteném azt, hogy valaki van a képben.

Döntsétek el, hogy megmentitek a házasságot, vagy nem kívánjátok. Ha nem, akkor is jó lenne önvizsgálatot tartani, hogy ne jussatok ide vissza a következő párkapcsolatban.

2014. aug. 25. 15:04
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Amíg nincs gyerek, addig szerintem nem kérdés, hogy a nem működő házasságot fel kell bontani. Ha ez első pillanattól nem működik, reménysugarak sincsenek, akkor nem tart benneteket semmi együtt. Minél hamarabb, ne vesztegessél értékes időt egy későbbi gyümölcsözőbb kapcsolat elől, hiszen még nagyon fiatal vagy. De azért érdekes, mi történt az együttjárás és a házasság között, ami teljesen kiürítette az érzelmeket. Lehet, hogy nem is voltak igazán?
2014. aug. 25. 15:19
 3/12 anonim ***** válasza:
60%

itt az a f kérdés, hogy mindeketten érzitek e hogy gáz van és kartok e tenni ellene, vagy ő csak elvan és tojik bele?

szerintem ha ő is felimerte hogy gáz vagy és akar tenni valamit, akkor hajrá, ha nem, akkor jobb elválni, hisz cask 26 éves vagy.

am. 22évese minek kellett házasodni? elvett és kihűlt az egész? ez elég fura. vallás miatt házasodtatok korán? első ffi?

2014. aug. 25. 15:20
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A 2#-es válaszoló szépen összefoglalta, amit én is gondolok!

Ha gyerek lenne, akkor a megoldáson kellene gondolkodnod, de így jobb, ha menekülsz, hosszabb távon mindketten jobban jártok! Nem passzoltok egymáshoz, vagy nem szeretitek egymást, mindenképp elkapkodtátook a házasságot. Tény, hogy szentségtörés a válás, de amíg nincs gyerek, még mindig a kisebbik rossz...

2014. aug. 25. 15:24
 5/12 anonim válasza:
NEM BÁNTAM MEG! Amúgy ő adta be a válópert (mert annyi nő van még)2 gyermek is volt sokat sírtam is, aztán fél év múlva rájöttem, mennyivel jobb nélküle.
2014. aug. 25. 15:25
 6/12 anonim ***** válasza:

Azok szokták megbánni, akiknek még nem mérgesedett el vészesen az a házasság, tehát bizonytalanok voltak, bár szerelmet már nem éreztek a társuk iránt, aztán mégis váltak, de sokáig nem találtak mást vagy éppen jobb férfit és akkor egyedül érezték magukat... Ők szokták azt mondani, hogy megbánták. Jellemzően társfüggő lények, akik nem bírják egyedül.

Viszont közülük azok, akik újra összejöttek és felmelegítették azt a káposztát, azok később újra válni szoktak....

Hosszútávon nem szokott működni a megbánás utáni visszacsinálás, de az a kapcsolat se, ahol már legalább az egyik fél a váláson gondolkodik...

Szóval uccu! Nem fogod megbánni, ennél csak találsz jobbat!

2014. aug. 25. 15:30
 7/12 anonim ***** válasza:
szerintem jobb nem lesz a helyzet. Válj el , mert ennek már vége. és fogadd el a helyzetet.
2014. aug. 25. 16:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Eddig csak olyannal beszéltem (és én is ehhez a táborhoz tartozom) akik inkább azt sajnálják, hogy túl későn váltak el.

Ha az egyik fél nem ismeri fel hogy gond van és nem is akar változtatni, akkor a másik ha meggebed akkor se tudja rendbe hozni a kapcsolatot. Ilyenkor jobb elválni és hagyni, hogy mindenki menjen a saját útján.

Nem rágódnod kell, hogy meg tudod-e menteni, mert a válasz az úgyis az, hogy egyedül nem. Beszélj a férjeddel, hogy ő mit akar. Ha menthetetlen az egész, akkor inkább békében próbáljatok elválni.

2014. aug. 25. 20:23
 9/12 anonim válasza:
89%

Ahogy olvastam a soraidat, arra gondoltam, hogy ezt akár én is írhattam volna...

Ugyanez a helyzet nálunk. A külömbség, hogy én 35 vagyok (a férjem idősebb) és 11 éve vagyunk együtt.

Egy hete borult a bili...

Évek óta érzem, amit te. Semmiféle kapcsolat nincs közöttünk. Szex is csak azért, 1-2 havonta, mert már "időszerű".

Nem utáljuk egymást, nem veszekszünk, jó barátok vagyunk. Illetve lehetnénk, de nem is nagyon beszélgetünk.

Nálunk már gyerkőc is van, de ennek ellenére döntöttem úgy (ÉN), hogy ezt be kell fejeznünk. Nem mehetünk tönkre lelkileg egy ilyen semmilyen kapcsolatban azért, mert van egy gyerek. (aki egyébként mindkettőnknek a mindene)

Ja és ráadásul nálam nincs másik pasi sem... így aztán még nehezebb megértetni a családdal, hogy miért nem akarom ezt folytatni.

Egy szó mint száz, nem sok értelmét látom a ti kapcsolatotoknak sem. Tulajdonképpen miért vagytok együtt?

Fiatal vagy, nem fogod megbánni!

2014. aug. 26. 23:58
 10/12 anonim ***** válasza:
89%
Olvasás közben azt hittem hogy egy 20-30 éves házasságról olvasok és egy ötvenes nő nem tudja elváljon-e, hogy mi lesz vele aztán, mi lesz ha megbánja. Erre látom 26 éves vagy és 4 éves házasságról van szó. Iszonyatosan fiatal vagy és fiatal a házasságotok is. Most vagy ennyire nem illetek össze, hogy már szex sincs köztetek, akkor azonnal el kell válni és mindenki keresse a maga útját és boldogságát. Ha meg összeilletek és van még szikra akkor fel kell lobbantani belőle a tüzet újra és soha többé nem hagyni hogy kialudjon. Egy kapcsolatért tenni kell minden nap. A szerelemért, a társunkért meg kell küzdeni minden nap. Tudatosan kell irányítani az életünket és a boldogságunkat is, éppúgy mint egy autót vagy egy céget. Ha csak éltek bele a nagyvilágba hogy majd minden megy magától akkor újra ide fogtok jutni.
2014. aug. 27. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!