Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált anyukák. Ti 1 gyerekre mennyi gyerektartást kaptok?
Ezt így elég átgondolatlan kérdés, mivel nem mindegy hogy apa 60 ezret vagy 600 ezret keres. Szóval ebből általánosítani nem lehet.
Havi 20 ezer nem rossz gyerektartás sokan kapnak ennél kevesebbet. Anya fizeti a gyerek rezsi részért akkor havonta 20 ezer gyerektartás 10 ezer adókedvezmény 13 ezer családi miatt 43 ezer Ft egy gyerekre elég reális összeg rezsin felül.
Bár én nem anyuka vagyok, megírom, remélem nem baj.
15E kaptam míg suliba jártam, ez volt a legmagasabb összeg. Megállapítva nem volt soha semmi, de apám mindig gondosan ügyelt rá, hogy egy fillérrel se fizessen többet, mint a fizetése 20%-a. Emellett pontosan fel tudom sorolni, hogy mit kaptam tőle 22 év alatt. :D
Hát igen, nálunk is ez volt. Drága hobbi, (vadászat), saját ház, tehermentes, maszek meló, szóval nem lett volna gond számára néha megkérdezni, hogy van-e szükségem valamire (legalább az eü-i kiadások miatt). Mi meg sokat nélkülöztünk hitellel, miegymás, dehát ez van. Nem nagyon tárgyalunk, nem emiatt, csak nincs közös témánk. Haragudni más miatt haragszom rá.
Jellegzetes gondolkodás némely férfi ismerősöm részéről, hogy egy kisgyerek keveset eszik, sose beteg, 5 évig jár egy cipőben, játékot sosem szeretne kapni, nem használ áramot és fűtés sem kell neki. Akkor minek. Az anyja úgyis műkörömre költené.
Hivatalos útra tereld az ügyet. Keveset akkor, de mindig fizessen. Nem árt ha emlékeztetik a kötelességére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!