Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált anyukák. Ti 1 gyerekre mennyi gyerektartást kaptok?
Bár a kérdést nem én nyitottam, azért bedobnék egy hasonlót.
Mennyi gyerektartás jár vajon egy anyukának, aki szándékosan teherbe ejteti magát, a férfi akarata ellenére megszüli a gyereket tudva, hogy nem sok pénze lesz a gyereknevelésre (ugyanis nem volt munkája), utána érzelmileg zsarolja, mocskolódó üzeneteket küld neki, odamegy a munkahelyére jelenetet rendezni, álnéven chatel vele a Facebook-on, hogy visszaédesgesse magához, ugyanakkor meg elvárja, hogy a férfi segítsen neki, és amikor nem kap számára elegendő segítséget, akkor újra mocskolódni kezd, a szülés után látszólag kibékül a férfival, aki önszántából, bírósági ítélet nélkül fizet gyerektartást, de közben a háta mögött megint csak a Facebook-on lejáratja az ismerősei előtt kéretlen üzeneteket küldve azoknak, majd miután bocsánatot kér, újra megteszi, és ezzel belegázol a férfi életébe és tönkre teszi egy új kapcsolat lehetőségét, végül pedig úgy összeveszik a férfival, hogy kijelenti, hogy felejtse el őket és a gyereket is, egy hónapra megszakítja vele a kapcsolatot, de azért csak a férfi nyakára küldi a gyámhivatalt azáltal, hogy megnevezi a férfit a gyerek apjának?
A férfi ezek után pedig nem tud mást tenni, kénytelen aláírni a papírt, különben pert indítanak ellene, és akkor fizetheti a teljes perköltséget, DNS vizsgálatot, szakértőt, stb. ami minimum 200 ezer forint.
Megmondom őszintén, ennek az anyának semmit nem adnék. Legfeljebb egy kötelet, amire fellógathatja magát. A gyereket pedig felnevelném én magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!