Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált anyukák. Ti 1 gyerekre mennyi gyerektartást
kaptok?
Èn valahogy nem tudom sajnálni az elvált anyukákat. Tisztelet a kivètelnek, de sok csak lepasszolja apukának, nagyszülönek a gyereket ö pedig èli világát a pasijával.
2014. aug. 4. 07:12
Valo igaz, elnéztem. Ettől függetlenül a komment masodik része meg mindig érdekelne. Ha nem tartja apuka a gyerekekkel a kapcsolatot, akkor hogy ad nekik zsebpénzt?
2014. aug. 4. 07:22
Szintén 5 éves a fiam ,most idén volt a tárgyalás és 15.000ft gyerektartást állapítottak meg.(20-25.000ft -ot tartottam volna reálisnak)Apuka 120.000ft-ot visz haza +juttatások!
2014. aug. 4. 07:29
110000ft a fizetésem, minimálbérre vagyok bejelentve. Havi 20000ft-ot fizetek 1 gyerek után. Közösen beszéltük meg, bíróság nem játszott. Ha nincs melóm és nem tudok fizetni, akkor sem piszkál a gyerek anyja, mert visszamenőleg 30000ft-tal szoktam törleszteni.
2014. aug. 4. 08:54
Ha nem ilyen munkabér fizetési morál lenne Magyarországon......akkor ugye mindenre több jutna.
2014. aug. 4. 08:56
Hát most sokkot kaptam, ahogy olvastam a válaszokat.
A párom az ötéves gyereke után 100ezret fizet havonta. Az exneje meg persze nyafog, hogy ez a pénz "semmire sem elég".
Azt hiszem, megmutatom a páromnak ezt a kérdést.
2014. aug. 4. 08:56
Utolsó, szerintem Neked ahhoz semmi közöd, hogy a párod mennyit fizet a gyerek után.
2014. aug. 4. 11:19
#27,
szerintem viszont van, tekintve hogy ikreket várok, veszélyeztetett terhes vagyok és így nem tudok dolgozni.
2014. aug. 4. 11:22
3. vagyok, csak afelől érdeklődnék, hogy minek ezeket a válaszokat lepontozni? Van olyan aki úgy gondolja, hogy amennyit kaptam sok/kevés? Vagy mi volt a baj azzal amit írtam?
2014. aug. 4. 12:44
#19- mint írtam, ha az apa CSAK az étkezést fizeti, akkor is többe kerül a számlák, ruhák, tisztálkodási szerek költsége.
Az anyának sír a gyerek a boltban édességért, játékért. Nem hiszem, hogy egyenlő arányban oszlana el ilyen kismértékű gyerektartásnál a "beleadás", egyébként ez a dolog elég hülye felfogás, mert hagyjuk már ezt az adjon bele ugyanannyi dolgot, mikor reggeltől estig a kölökkel kell foglalkoznia és gyakorlatilag ő neveli.
Az apának több idő jut a munkára, így evidens lenne, hogy normálisan ad bele a gyerek nevelésébe.
2014. aug. 5. 01:20
Kapcsolódó kérdések: