Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált anyukák. Ti 1 gyerekre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált anyukák. Ti 1 gyerekre mennyi gyerektartást kaptok?

Figyelt kérdés
Nekem egy 5 éves kisfiam van, az apjával megegyeztünk havi 20.000 Ft gyerektartásban, de apuka még ezt sem képes kifizetni. Szerintem ez nem egy égbekiáltó összeg, ha csak az óvodai étkeztetést nézem, az havi 9800 ft + a tisztasági csomag, eszközpénz, és akkor itthon a kaja,ruha, stb... ami kell neki.
2014. aug. 3. 18:35
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
Èn valahogy nem tudom sajnálni az elvált anyukákat. Tisztelet a kivètelnek, de sok csak lepasszolja apukának, nagyszülönek a gyereket ö pedig èli világát a pasijával.
2014. aug. 4. 07:12
 22/32 anonim ***** válasza:
Valo igaz, elnéztem. Ettől függetlenül a komment masodik része meg mindig érdekelne. Ha nem tartja apuka a gyerekekkel a kapcsolatot, akkor hogy ad nekik zsebpénzt?
2014. aug. 4. 07:22
 23/32 anonim ***** válasza:
Szintén 5 éves a fiam ,most idén volt a tárgyalás és 15.000ft gyerektartást állapítottak meg.(20-25.000ft -ot tartottam volna reálisnak)Apuka 120.000ft-ot visz haza +juttatások!
2014. aug. 4. 07:29
 24/32 anonim ***** válasza:
110000ft a fizetésem, minimálbérre vagyok bejelentve. Havi 20000ft-ot fizetek 1 gyerek után. Közösen beszéltük meg, bíróság nem játszott. Ha nincs melóm és nem tudok fizetni, akkor sem piszkál a gyerek anyja, mert visszamenőleg 30000ft-tal szoktam törleszteni.
2014. aug. 4. 08:54
 25/32 anonim ***** válasza:
Ha nem ilyen munkabér fizetési morál lenne Magyarországon......akkor ugye mindenre több jutna.
2014. aug. 4. 08:56
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

Hát most sokkot kaptam, ahogy olvastam a válaszokat.

A párom az ötéves gyereke után 100ezret fizet havonta. Az exneje meg persze nyafog, hogy ez a pénz "semmire sem elég".

Azt hiszem, megmutatom a páromnak ezt a kérdést.

2014. aug. 4. 08:56
 27/32 anonim ***** válasza:
Utolsó, szerintem Neked ahhoz semmi közöd, hogy a párod mennyit fizet a gyerek után.
2014. aug. 4. 11:19
 28/32 anonim ***** válasza:
0%

#27,

szerintem viszont van, tekintve hogy ikreket várok, veszélyeztetett terhes vagyok és így nem tudok dolgozni.

2014. aug. 4. 11:22
 29/32 anonim ***** válasza:
3. vagyok, csak afelől érdeklődnék, hogy minek ezeket a válaszokat lepontozni? Van olyan aki úgy gondolja, hogy amennyit kaptam sok/kevés? Vagy mi volt a baj azzal amit írtam?
2014. aug. 4. 12:44
 30/32 anonim ***** válasza:

#19- mint írtam, ha az apa CSAK az étkezést fizeti, akkor is többe kerül a számlák, ruhák, tisztálkodási szerek költsége.

Az anyának sír a gyerek a boltban édességért, játékért. Nem hiszem, hogy egyenlő arányban oszlana el ilyen kismértékű gyerektartásnál a "beleadás", egyébként ez a dolog elég hülye felfogás, mert hagyjuk már ezt az adjon bele ugyanannyi dolgot, mikor reggeltől estig a kölökkel kell foglalkoznia és gyakorlatilag ő neveli.

Az apának több idő jut a munkára, így evidens lenne, hogy normálisan ad bele a gyerek nevelésébe.

2014. aug. 5. 01:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!