Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van itt olyan apuka akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan apuka akinek a válás során ítélték a gyereket és nem az anyának?

Figyelt kérdés
Ha igen, érdekelne a rövid történet, hogy az anya miért volt alkalmatlan és az apa miért alkalmas.
2010. ápr. 26. 14:38
1 2 3 4 5
 41/42 anonim válasza:
100%
Hozzám 2 évesen került a lányom. Utána 9 évig becsületesen neveltem férfi létemre. Most pedig az anyja lelkileg elkezdte terrorizálni, így hát szegény lány a szemembe hazudott, "szembeköpött" és elköltözött az anyjához. Már bánja, de nem meri elmondani senkinek. Még a bíróság által kinevezett pszihomókusnak sem. Teljesen tehetetlen vok. Talán az idő megold mindent...
2010. máj. 4. 22:41
 42/42 anonim ***** válasza:
Én most állok egy gyerekelhelyezési per előtt.Apasági per volt előtte, mert nem akarta elismerni.Terhesen elhagyott másért és sosem hivott fel.A kicsi már 5hónapos volt amikor jelentkezett és közölte, hogy ki kellett volna rúgnia belőlem a gyereket, de hogy ha már megvan akkor kell neki és elperli tőlem.Miért, kérdem én!?
2010. máj. 7. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!