Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van itt olyan apuka akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan apuka akinek a válás során ítélték a gyereket és nem az anyának?

Figyelt kérdés
Ha igen, érdekelne a rövid történet, hogy az anya miért volt alkalmatlan és az apa miért alkalmas.
2010. ápr. 26. 14:38
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%
ma 15:16 Nálad a pont!!
2010. ápr. 26. 15:17
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

14:51 vagyok

Én tudok konkrét esetet, de akkor az anyának nem kellettek a gyerekek azért kerültek az apukához. Szerintem ezzel nem sokat segítettem. Sajnálom.

2010. ápr. 26. 15:18
 13/42 anonim ***** válasza:
54%

15:16 Szerintem nem figyeltél oda rendesen a válaszok olvasásakor. Senki nem mondta, hogy az apa azért nem érdemli megy a gyereket mert sokat dolgozik. Ilyen nincsen, mert az anyuka is sokat dolgozik.

Nézegesd még a 14:51-es választ illetve a 14:57-ből se azt a 4 szót ragadd ki, mert így a felháborodásodnak nincsen értelme.

2010. ápr. 26. 15:21
 14/42 anonim ***** válasza:
100%

Pl ha anyuka masszív alkoholista.

Ebben az esetben a gyerekek 15 és 16 évesek voltak.

15/42 A kérdező kommentje:
Ez mindig vita téma lesz, nemtől függetlenül mindenki azt akarja, h nála maradjon a gyereke. Sokszor a bosszú is benne van a válásban, miért nem lehet exek között egy mindkét fél számára optimális kompromisszumot kötni? Pl.: Nincs vasárnapi apuka, vagy anyuka, minden nap jöhet a gyerekhez.
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
én tudok olyat, ahol apuci anyuci melletti lakásban lakik - jóban vannak és a gyerek bármelyik szülőt láthatta, amikor akarta ( azóta már felnőtt)
2010. ápr. 26. 15:24
 17/42 anonim ***** válasza:
53%

Inkább neked kellene olvasni, mert msak azt vetted ki a szövegből hogy nem ért veled egyet és nem illik bele a világképedbe.

De akkor leírom hátha így jobban átjön:

MIért foglalkozik egy anya többet a gyerekkel? Mert ötbb ideje van rá.

Miért van rá több ideje?

Mert kevesebbet vagy egyáltalán nem dolgozik.

Kihez kötődik a gyerek? Akivel több időt tud együtt tölteni?

Kivel tud több időt tölteni?

Akinek van rá több ideje.

Kinek van rá több ideje?

Aki kevesebbet dolgozik.

Ki dolgozik kevesebbet amíg kicsi a gyerek?

2010. ápr. 26. 15:25
 18/42 anonim ***** válasza:
46%

15:25 Látszik, hogy férfi vagy és távolról sincsen fogalmad az anya-gyerek kapcsolatról. Puffogni lehet ha valamit nem értesz, de előbbre nem jutsz vele.

Nem azért ragaszkodik a gyerek jobban az anyjához, mert több időt tud vele tölteni hanem azon egyszerű okból kifolyólag, hogy ő az anyja. Ha napi 2 órát töltenek együtt, apukával meg 22-őt a legtöbb esetben akkor is az anyját szereti jobban, vele ért jobban szót.

2010. ápr. 26. 15:30
 19/42 anonim ***** válasza:
38%
15:30 vagyok. Kifelejtettem, hogy még mielőtt azzal jönnél, hogy én biztos micsoda hűűűűde anya vagyok elmondom, hogy 20 éves vagyok és nincs gyerekem. Csupán gyerek szakos vagyok és millió esetet láttam már. Tudom hogyan viszonyulnak a gyerekek a szüleikhez.
2010. ápr. 26. 15:34
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

15.30 remélem tudod, hogy hülyeséget beszélsz!

Csak mert ezer meg egy példát tudnék mondani a véleményed ellenkezőjére, köztük a sajátomat is, de akár utána is olvashatnál mielőtt nagy okosságokat mondasz!

Párszor már bebizonyították, hogy egy gyerek ahoz ragaszkodik jobban, aki többet van vele és nem az a lényeg, hogy ki szülte. Ez tény, tetszik vagy nem.

Nézz körül, ismersze e olyat akivel kiskorában pl apuka volt többet. Apás igaz?

Én is apukámmal voltam többet, mert anyu dolgozott mikor még kicsi voltam és a mai napig inkább apás vagyok.

Olvass. Hasznos lesz.

2010. ápr. 26. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!