Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan apuka akinek a válás során ítélték a gyereket és nem az anyának?
14:51 vagyok
Én tudok konkrét esetet, de akkor az anyának nem kellettek a gyerekek azért kerültek az apukához. Szerintem ezzel nem sokat segítettem. Sajnálom.
15:16 Szerintem nem figyeltél oda rendesen a válaszok olvasásakor. Senki nem mondta, hogy az apa azért nem érdemli megy a gyereket mert sokat dolgozik. Ilyen nincsen, mert az anyuka is sokat dolgozik.
Nézegesd még a 14:51-es választ illetve a 14:57-ből se azt a 4 szót ragadd ki, mert így a felháborodásodnak nincsen értelme.
Pl ha anyuka masszív alkoholista.
Ebben az esetben a gyerekek 15 és 16 évesek voltak.
Inkább neked kellene olvasni, mert msak azt vetted ki a szövegből hogy nem ért veled egyet és nem illik bele a világképedbe.
De akkor leírom hátha így jobban átjön:
MIért foglalkozik egy anya többet a gyerekkel? Mert ötbb ideje van rá.
Miért van rá több ideje?
Mert kevesebbet vagy egyáltalán nem dolgozik.
Kihez kötődik a gyerek? Akivel több időt tud együtt tölteni?
Kivel tud több időt tölteni?
Akinek van rá több ideje.
Kinek van rá több ideje?
Aki kevesebbet dolgozik.
Ki dolgozik kevesebbet amíg kicsi a gyerek?
15:25 Látszik, hogy férfi vagy és távolról sincsen fogalmad az anya-gyerek kapcsolatról. Puffogni lehet ha valamit nem értesz, de előbbre nem jutsz vele.
Nem azért ragaszkodik a gyerek jobban az anyjához, mert több időt tud vele tölteni hanem azon egyszerű okból kifolyólag, hogy ő az anyja. Ha napi 2 órát töltenek együtt, apukával meg 22-őt a legtöbb esetben akkor is az anyját szereti jobban, vele ért jobban szót.
15.30 remélem tudod, hogy hülyeséget beszélsz!
Csak mert ezer meg egy példát tudnék mondani a véleményed ellenkezőjére, köztük a sajátomat is, de akár utána is olvashatnál mielőtt nagy okosságokat mondasz!
Párszor már bebizonyították, hogy egy gyerek ahoz ragaszkodik jobban, aki többet van vele és nem az a lényeg, hogy ki szülte. Ez tény, tetszik vagy nem.
Nézz körül, ismersze e olyat akivel kiskorában pl apuka volt többet. Apás igaz?
Én is apukámmal voltam többet, mert anyu dolgozott mikor még kicsi voltam és a mai napig inkább apás vagyok.
Olvass. Hasznos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!