Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan apuka akinek a válás során ítélték a gyereket és nem az anyának?
15.34-es hozzászólásodra meg csak annyit, hogy 20 évesen közöd nincs még az élethez.
A könyvek egy dolog, az élet meg egy másik.
Majd rájössz...
Kérdezőnek egy tanács!
Ne a könyvmolyoknak higyj. Olvass utána a tudományos, vagy akármilyen statisztikáknak.
A gyerekpszichológia pont az a téma, ami jó, hogy van, csak épp nem feltétlenül használható.
Sajnos válás miatt felkerestünk pár gyerekpszichológust és mindegyik(!) mást mondott. Kérdezem én: akkor mi az igaz?
Egyszerű: akivel többet van, ahhoz jobban ragaszkodik.
15.41-nek
Előre is bocsánat, egy kicsit kekeckednék, "megforgatnám" a szavaidat.
"Úgy tudom nem az életről beszélünk hanem gyerekpszichológiáról."
Értem. Akkor áruld már el nekem, hogy a pszichológia mire épül? Véletlenül nem az életre? Az élet megfigyelésére? Tanultam én is pszichológiát...
"...És nem könyvekből beszélek, hanem a munkámról a tapasztalataimról."
20évesen, ne haragudj, de milyen tapasztalatokról beszélsz? Várj még pár évet és akkor nem fogok ezen mosolyogni.
"De köszönöm a rendkívül értelmes és hasznos kioktatást."
Nagyon szívessen, remélem kinyitottam vele a szemed, mert vicces a nagy élettapasztalatod. Legalábbis az én szememben.)
Persze, hogy nem rossz anya.
Ez már inkább a gyerekek döntési mechanizmusát, értékrendjét jellemzi, mintsem azt, hogy valaki milyen szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!