Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Van itt olyan apuka akinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan apuka akinek a válás során ítélték a gyereket és nem az anyának?

Figyelt kérdés
Ha igen, érdekelne a rövid történet, hogy az anya miért volt alkalmatlan és az apa miért alkalmas.
2010. ápr. 26. 14:38
1 2 3 4 5
 21/42 A kérdező kommentje:
Kedves 15:30-as gyerek szakos! Mesélnél nekünk pár hasznos dolgot? Engem nagyon érdekelne, ha van egy kis időd, köszönöm.
2010. ápr. 26. 15:36
 22/42 anonim ***** válasza:
72%

15.34-es hozzászólásodra meg csak annyit, hogy 20 évesen közöd nincs még az élethez.

A könyvek egy dolog, az élet meg egy másik.

Majd rájössz...

2010. ápr. 26. 15:38
 23/42 anonim ***** válasza:
75%

Kérdezőnek egy tanács!

Ne a könyvmolyoknak higyj. Olvass utána a tudományos, vagy akármilyen statisztikáknak.

A gyerekpszichológia pont az a téma, ami jó, hogy van, csak épp nem feltétlenül használható.

Sajnos válás miatt felkerestünk pár gyerekpszichológust és mindegyik(!) mást mondott. Kérdezem én: akkor mi az igaz?

Egyszerű: akivel többet van, ahhoz jobban ragaszkodik.

2010. ápr. 26. 15:40
 24/42 anonim ***** válasza:
46%
Úgy tudom nem az életről beszélünk hanem gyerekpszichológiáról. És nem könyvekből beszélek, hanem a munkámról a tapasztalataimról. De köszönöm a rendkívül értelmes és hasznos kioktatást.
2010. ápr. 26. 15:41
 25/42 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is egyértelmű hogy ahoz ragaszkodik a gyerek aki többet foglalkozott vele akivel több időt tötött.
2010. ápr. 26. 15:42
 26/42 anonim ***** válasza:
70%
Hiszen így alakul ki az igazi gyerek szülő kapcsolat a kötődés.
2010. ápr. 26. 15:43
 27/42 A kérdező kommentje:
Én sok esetben láttam olyat, h alig várták, h az apa megjöjjön a munkából és egészen attól a pillanattól kezdve az apjukon lógtak, apuka pedig vagy foglalkozott velük vagy nem, mert munka után még volt otthon dolga a ház körül..nem biztos, h ahhoz ragaszkodnak, akikkel egész nap együtt vannak.
2010. ápr. 26. 15:44
 28/42 anonim ***** válasza:
55%

15.41-nek

Előre is bocsánat, egy kicsit kekeckednék, "megforgatnám" a szavaidat.

"Úgy tudom nem az életről beszélünk hanem gyerekpszichológiáról."

Értem. Akkor áruld már el nekem, hogy a pszichológia mire épül? Véletlenül nem az életre? Az élet megfigyelésére? Tanultam én is pszichológiát...

"...És nem könyvekből beszélek, hanem a munkámról a tapasztalataimról."

20évesen, ne haragudj, de milyen tapasztalatokról beszélsz? Várj még pár évet és akkor nem fogok ezen mosolyogni.

"De köszönöm a rendkívül értelmes és hasznos kioktatást."

Nagyon szívessen, remélem kinyitottam vele a szemed, mert vicces a nagy élettapasztalatod. Legalábbis az én szememben.)

2010. ápr. 26. 15:47
 29/42 A kérdező kommentje:
és mi van akkor, ha az anya tökéletesen ellátja a gyerekeket, tiszta szívből imádja a srácait, de a válás során mégis a gyerekek az apjukat választják? Mert pl apu olyan vicces, mindig megnevettet és lehet a nyakában ülni és lógat a lábamnál fogva? Az rossz anya akkor?
2010. ápr. 26. 15:47
 30/42 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem rossz anya.

Ez már inkább a gyerekek döntési mechanizmusát, értékrendjét jellemzi, mintsem azt, hogy valaki milyen szülő.

2010. ápr. 26. 15:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!