Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ti milyen nőnek/embernek/anyán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen nőnek/embernek/anyának tartjátok az ilyet? Többi lent.

Figyelt kérdés

Adott egy 40 éves nő 20 éves házassággal, 2 gyerekkel a háta mögött.

Sokadszori félrelépésére a férjével elválnak. Talál egy új partnert magának 300 km-re a lakóhelyétől, majd mint egy szerelmes tinédzser, munkahelyet, rokonokat és az egyik gyereket maga mögött hagyva az új férfi közelébe költözik. A két gyerek közül csak a kisebbet tudta magával vinni, a nagyobb 14 évesen feketén-fehéren kijelentette, hogy az apjával akar maradni.

Tudni kell még az új kapcsolatról, hogy a férfi jóval idősebb (18 évvel), és nős. Igaz, hogy a felesége elfogadja, hogy hites ura tőbb kapura játszik, de mégiscsak a felesége, 3 gyerekének anyja, akitől 60 éves koruk környèkén nem fog elválni.

Ti ezt az embert milyen embernek vagy anyának tartjátok?

2016. okt. 14. 12:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A férfi mehet, de gyerek nélkül. A nő viszont csak úgy megfoghatja, és kiragadhatja a megszokott környezetéből, iskolájából, rokonai, barátai, apja, testvére mellől a gyereket? Csak azért, mert ő szülte?
2016. okt. 14. 14:11
 22/27 anonim ***** válasza:

21-es, természetesen nem. Minden attól függ.

Ha a gyerek életében apuka fontos szerepet játszott, apuka kivette a részét a gyereknevelésből, akkor nem szabad így elszakítani a gyereket tőle. Le kell folytatni egy gyermekelhelyezési pert, meg kell állapodni a láthatásokban.

Bocs ilyen szempontból a hozzászólásaimra, az én környezetemben válás után főleg, ahol új barátnő van, apukák általában tojnak a gyerekek fejére.

2016. okt. 14. 14:18
 23/27 anonim ***** válasza:
Hallottad #17-et, te "soviniszta elnyomó elem"... Ez is a férfiak hibája!
2016. okt. 14. 14:19
 24/27 anonim ***** válasza:

"(én az apa családtagja vagyok, ezért tudom az ő szemszögéből elmesélni a történteket)"

Vagy inkább a kérdés kiírója egy másik regről.

2016. okt. 14. 14:31
 25/27 anonim ***** válasza:
72%

a kisebb gyerek lehet az anyjával akar lenni. nem tudhatjuk.

a szeretői státusz sem teljesen igaz. elvégre a férfi felesége is tud erről, senki háta mögött nem történik semmi. az pedig nem tartozik ide, hogy másoknak ez a helyzet mennyire nem felelne meg.

vannak dolgok amik nem szimpatikusak, de rendes véleményt nehéz mondani, ha csak az egyik fél szemszögéből halljuk a történteket.

nyilván nem gondolnám a világ legjobb emberének és anyájának, de szerintem nem is feltétlenül olyan szar ember, mint ahogy itt most be van állítva.

2016. okt. 14. 14:36
 26/27 anonim ***** válasza:
Közben született egy másik kérdés is, amiből kiderül, hogy a váláskor megosztott felügyelet mellett döntött a bíróság, tehát mindkét szülő azonos módon vett részt a gyerek életében. Ez a helyzet változott meg most.
2016. okt. 14. 14:39
 27/27 anonim ***** válasza:

"apuka is mehet, csak gyerek nélkül"

Az mehet es viheti a gyereket, akinek felügyeleti joga van. Ennyi. Akar kizárólagos, akar közös. Az orszagon belül senki sem roghoz kotott ilyen esetben. Barmiert bármikor elkoltozhet.

2016. okt. 15. 03:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!