Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti jó embernek tartjátok magatokat?
Figyelt kérdés
Korotokat/Nemeteket is.
Érdekelne, hogy ki milyennek látja magát és hogy hány kapcsolata volt eddig.
2015. júl. 7. 21:59
1/19 anonim válasza:
Igen, szerintem jó ember vagyok. 2 komoly, illetve sok rövidebb :D
21/F
2/19 anonim válasza:
őszintén bevallom hogy nem
2 komolyabb kapcsolat
19/F
3/19 anonim válasza:
Az voltam de rájöttem h semmit nem érek vele. 4 komoly kapcsoltom volt. Utána rájöttem h ez senkinek nem kel csak haveri szinten aztán más haveral menek bulizni és a csaj is mást választ. Nem éri meg. 29/f
5/19 anonim válasza:
Komolynak igen, de eddig 0 kapcsolatom volt....18f
6/19 anonim válasza:
Alapvetően igen, persze nekem is van sok rossz tulajdonságom. 4, 29N
7/19 anonim válasza:
Vannak persze hibáim, de nem vagyok rossz ember. Nem volt még barátnőm, de soha nem tudnám átverni, mint ahogy egyik barátomat sem. Sokszor elgondolkozom, hogy hogy tudnak egyesek olyan dolgokat megtenni, amik körülöttem történnek vagy amiket olvasok. 21/F
8/19 R.Speltzer válasza:
Igen annak viszont nemvolt semmilyen kapcsolatom még. Bát nem értem az összefüggést e két dolog között
9/19 anonim válasza:
Nem vagyok a legjobb ember, de rossznak sem tartom magam.(Attól is függ, mit foglal magában a "jó ember".)
Egy kapcsolat.
10/19 anonim válasza:
Az elveimhez hűen jó próbálok lenni.
Több komolytalan és két komoly.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!