Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti jó embernek tartjátok magatokat?
Korotokat/Nemeteket is.
Érdekelne, hogy ki milyennek látja magát és hogy hány kapcsolata volt eddig.
Igen, jó embernek tartom magam! Két kapcsolatom volt.
22/F
Alapvetően igen, bár persze megvannak a magam hibái, de kinek nem? - 1 komoly kapcsolat + 2-3 komolyabb próbálkozás
35 N
Alapvetően igen, de tisztában vagyok vele, hogy voltak súlyos hibáim a múltban és valószínűleg a jövőm se lesz mentes tőlük.
Igyekszem mindenkihez úgy állni, ahogy szeretném hogy később hozzám viszonyuljanak.
21/L és 1 komoly kapcsolat.
Nem! Nagyon nem. Borzasztóan pesszimista vagyok, olykor lusta, olykor túl csendes, olykor túl kötekedő, de most hadd ne sorolgassam az összes rossz tulajdonságomat.
Eddig két igen komoly szerelem, de egyikből sem lett semmi. Nulla kapcsolat. 31/F
Próbálok csak olyat csinálni,amit magammal szemben is jól esne a másiktól.
Szerintem az vagyok,legalábbis az én nézeteim szerint.
1 hosszabb,pár olyan,amit meg nem feltétlenül neveznék annak.
Nem tartom magam jó embernek, bár az attól is függ hogyan definiálod a jó ember fogalmát.
Azért nem vagyok jó ember, mert nem engedek senkit közel magamhoz, nem tudok kialakítani komolyabb emberi kapcsolatokat, de ha esetleg valaki mégis közelebb kerülne hozzám azt ellököm magamtól, cserben hagyom.
Nem volt még kapcsolatom, 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!