Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha nem tartjátok magatokat most vonzónak, hogy képzelitek el az öregkort, hogy lesz asszony?
Figyelt kérdés
2014. szept. 29. 23:33
1/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy megélném az öregkort úgyhogy nem problémázok azon mi lesz velem 40-50 év múlva. De majd lesz valahogy.
2/10 anonim válasza:
Egy férfi nem is lehet vonzó, az a nő. A férfi jóképű, sármos lehet. Nos, én jóképű vagyok.
3/10 Láttál már,de mégse :) válasza:
Amíg ő annak tart,addig hol érdekel?
4/10 anonim válasza:
Már most fejlesztettek ki olyan robotokat, akik a nő szerepét betöltik. Most gondold el akkor.
5/10 anonim válasza:
Sehogy,mivel nem tudom megváltoztatni akkora sem azt,amilyennek születtem,az arcomat,a vonásaimat.
És azért mert nem "helyesnek" születtem,attól ugyanolyan ember vagyok,csak nem a lányok/nők szemében ugye... :)
6/10 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne egy férfi vonzó?
2014. szept. 29. 23:36
7/10 anonim válasza:
Honnét tudjam? Azt sem tudom élek-e még akkor!
Valószínűleg valami eltartóm lesz ha akkor még megleszek.
8/10 anonim válasza:
Mert férfire mondani, hogy vonzó, olyan, mint nőre, hogy jóképű.
9/10 anonim válasza:
Egyrészt olyan nagyon komoly gond a külsőmmel nincsen, csak a magyar nők kolosszális felszínességének és extrém igényeinek nem tudok megfelelni. Erre a problémára több megoldás is van. Egyrészt a magyar nők a külsőn kívül csak a pénzt szeretik jobban, előreláthatóan pedig minimum 300 ezres fizetésem lesz előbb-utóbb. Ha külföldre megyek ott pedig másfél kétmillió. Továbbá ha a magyar lány nem jön össze akkor összejön, valami olyan nemzet lányával, ahol nem az számít a nőnek, hogy mennyi pénzed van, mekkorák az izmaid, meg hogy mennyire tudod verni a melled a semmire. Arról nem is beszélve, hogy a nők csak a bűvös 30 éves korig nagy ászok, utána a kelendőségük meredeken zuhan, egy kétségbeesett harmincas nőt nem nagy kunszt meghódítani. Szóval azért akad pár lehetőség.
10/10 anonim válasza:
Sehogy. Ha eddig szingliként éltem, akkor ezután se lesz nehéz. (32F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!