Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Queerek, homoszexuálisok! Hogyan képzelitek el az életeteket olyan 60-75 éves korotokban?
Külföldön vagy valamelyik szép városban itt Magyarországon, a barátommal.Kutyánk már van.
A többin még nem gondolkoztam.
Ha addig élsz,akkor már nem tök 8?
Egy távirányítóval a kezemben.
Ahány ember, annyi álom. Szerintem nem különbözik egy hetero elképzeléseitől. :P
Én pl szeretnék egy szerető párt, saját házat, autót, jó nyugdíjat... mindezt pár hektáros parcellán, egy magam tervezte erdőben, egy általam épített ökoházban. virágoskert, kutya, macska, baromfik... :D
Nyugdíjasként utazgatni szeretnék. Bejárni Kanadát, Izlandot, Norvégiát, Svédországot, Németországot, Svájcot, Kínát, Koreát, Japánt. :)
De hacsak meg nem nyerem a lottót, ebből nem valósul meg sok minden. :D Jobbik esetben is egy külvárosi házikó apró kerttel, idegesítő és retardált szomszédokkal. De ha mellettem lesz életem párja, boldog leszek. :)
21 meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!