Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Schiffer Andrást jó embernek...

Schiffer Andrást jó embernek tartjátok?

Figyelt kérdés

Szerintem az.

Ezért is nem illik a magyar politikába.

2016. febr. 5. 12:13
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
85%
Személyes éveket átfogó tapasztalatod van a tagról ? A képernyőn lehet hízelegni és megnyerő mondatokkal félrevezetni a tájékozatlan embereket , ő nyugat bérenc semmi hasznot a sajátján kívül nem hoz . Azt az országot bírálja ahol a semmittevésből bőségben él , menjen oda ahol jobb neki . Kormányozni nem fog , marad ellenzék örökre a lázító csürhéjével .
2016. febr. 5. 12:24
 2/16 A kérdező kommentje:

A gyűlölet nálad is megvan, ahogy látom.

2016. febr. 5. 12:26
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
nem
2016. febr. 5. 12:29
 4/16 Koplárovics Béci ***** válasza:
A testvére, a Claudia jobban bejön.
2016. febr. 5. 12:29
 5/16 anonim ***** válasza:
nem az mivel jó emberek esetleg belekóstolnak a politikába aztán be is fejezik
2016. febr. 5. 12:43
 6/16 anonim ***** válasza:
Az egyszerű állampolgár nemigen ismeri ezeknek a közszereplőknek a személyiségét. Schiffernél nemigen értem azt a hajthatatlanságot, merevséget, amivel mindenfajta kompromisszumtól elzárkózik, azaz ez a mindent vagy semmit hozzáállás nem érthető, mert így mg részeredményt sem tud elérni.
2016. febr. 5. 12:45
 7/16 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, nem kell neki a részeredmény, így is jól eléldegél a politikában.
2016. febr. 5. 12:48
 8/16 anonim ***** válasza:
47%
Remélem legközelebb be se jutnak. Semmit nem csinálnak csak minden ellen tiltakoznak. Senkivel nem egyezkednek. Nagy nulla a Schiffer.
2016. febr. 5. 13:04
 9/16 anonim ***** válasza:
54%

Szakasits Árpád dédunokája.

Jó, értem én, ő arról nem tehet, de azért érdekes, hogy nem Kovács 23. János öntőmunkás volt az őse.

Ugyan, LMP, SzDSz 2.0, liberálisok nyivákoló gyülekezete.

2016. febr. 5. 14:06
 10/16 anonim ***** válasza:

"Senkivel nem egyezkednek."

Amikor pedig egyezkednének, a többi balos érdektelen...szóval ez az egyezkedés hiánya, nem egyoldalú, úgy amblock a magyar politikában.

A kérdéshez: Különösebben nem érdekel ha jó, vagy rossz, csak legyen gerince és szakértelme. Ilyen szempontból pedig nem szoktam felírni a rosszak listájára, ha általánosságban megkérdeznek, de kiemelkedőnek sem tartom.

2016. febr. 5. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!