Schiffer Andrást jó embernek tartjátok?
Figyelt kérdés
Szerintem az.
Ezért is nem illik a magyar politikába.
2016. febr. 5. 12:13
11/16 anonim válasza:
Az LMP a legabberráltabb deviánsok gyűjtőhelye, ráadásul az SZDSZ utódpártja.
Schiffer meg egy liberális zsidó.
12/16 anonim válasza:
15:48-as válaszoló: A tettei alapján én miattam lehet bármilyen véleményed bármelyik emberről, de a származása miért szempont?
13/16 anonim válasza:
Nekem közömbös.
Amúgy meg azért nem illik a politikába mert nem tudja megszólítani az embereket.
14/16 anonim válasza:
/de a származása miért szempont?/ Majd talán egyszer rájössz hogy az is számít. Ha választanod kellene két menekült közül egyet akit mindenképp be kellene fogadnod a házadba te melyiket választanád egy Svájcit állampolgárt vagy egy Szíriait.
15/16 anonim válasza:
Tizennégyes, amit most leírtál, az lehet szempont, viszont Schiffer András nem szíriai és nem svájci állampolgár, hanem Magyarországon született magyar állampolgár. Az előttem válaszolóra reagáltam, lehet nyugodtan bírálni valakit, ha liberális, gyenge politikus, vagy nem tudott eddig semmi komoly eredményt felmutatni, stb, ezt közszereplőként bizonyos határig tűrnie is kell. Az, hogy zsidó, arról például pont nem tehet, ezt nem lehet olyan okként felhozni, ami miatt ő rossz, vagy rosszabb lenne bárki másnál.
16/16 anonim válasza:
Én egyáltalán nem tartom jónak. Az LMP az SzDSz utóda !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!