Mahmúd Abbász mennyire számít példaképnek a magyarság körében? Ti mennyire tartjátok nagyra és miket tekintetek fő érdemeinek? Párt-szimpátiát is írjatok, ha lehet!
Szerintem ezer magyarból jó, ha 5 tudja, hogy kicsoda.
Én nem tartom semennyire sem nagyra. Nem értem, hogy miért kéne nagyra tartani. Párttal meg nem szimpatizálok.
Izraelt kiszolgálja. Egyenlőre szükség van rá. Ha majd nem lesz akkor relyélyes baleset éri mint Arafatot.
Példakép mért lenne? Mert képes megalkudni?
Tete magarázható, hisz egy legatyásodotott éhező nemzet áll szembe egy világhatalommal, először ételt kell ani majd csak utána jöhetnek a többi jog.
Annyit tudok róla, hogy a palesztinok elnöke, és tárgyalásokkal próbál küzdeni államiságukért. Legnagyobb eredménye az, hogy tárgyalóasztalhoz ülnek vele amerikai elnökök, izraeli miniszterelnökök is, de túl sokat az elmúlt 12 évben nem ért el. (Fegyveres küzdelemmel még kevesebbet értek volna el.)
(egyik párttal sem szimpatizálok)
Szerintem 100e-bol 1 ha tudja kicsoda.
Peldakep? egy tok ismeretlen ember?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!