Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mahmúd Abbász mennyire számít...

Mahmúd Abbász mennyire számít példaképnek a magyarság körében? Ti mennyire tartjátok nagyra és miket tekintetek fő érdemeinek? Párt-szimpátiát is írjatok, ha lehet!

Figyelt kérdés
2015. okt. 7. 00:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ezer magyarból jó, ha 5 tudja, hogy kicsoda.

Én nem tartom semennyire sem nagyra. Nem értem, hogy miért kéne nagyra tartani. Párttal meg nem szimpatizálok.

2015. okt. 7. 01:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Izraelt kiszolgálja. Egyenlőre szükség van rá. Ha majd nem lesz akkor relyélyes baleset éri mint Arafatot.

Példakép mért lenne? Mert képes megalkudni?

Tete magarázható, hisz egy legatyásodotott éhező nemzet áll szembe egy világhatalommal, először ételt kell ani majd csak utána jöhetnek a többi jog.

2015. okt. 7. 05:09
 3/5 Salx Narval ***** válasza:
Esetleg a Zsidó ellenes emberek elismerésére számíthatna nálunk, de úgy vélem, hogy még ezek többsége sem ismeri, nemhogy nagyra tartsa. Bevallom őszintén számomra is egy nagy zagyva káosz az Arab világ, fogalmam sincs ki-kivel van, kik kikkel és miért harcolnak, mi a lényegi különbség az Iszlám és az al-iszlám között, kik a terroristák, kik a szabadságharcosok, kik a megszállók és ezek melyik hadsereghez és félkatonai vagy vallási csoporthoz tartoznak.:D Ha röviden szeretném összefoglalni akkor azt mondanám nem értem és nem is érdekel amíg nem itt kavarnak. Szerintem a magyarok többsége is így van ezzel, többé kevésbé.
2015. okt. 7. 05:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Annyit tudok róla, hogy a palesztinok elnöke, és tárgyalásokkal próbál küzdeni államiságukért. Legnagyobb eredménye az, hogy tárgyalóasztalhoz ülnek vele amerikai elnökök, izraeli miniszterelnökök is, de túl sokat az elmúlt 12 évben nem ért el. (Fegyveres küzdelemmel még kevesebbet értek volna el.)

(egyik párttal sem szimpatizálok)

2015. okt. 7. 09:13
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem 100e-bol 1 ha tudja kicsoda.

Peldakep? egy tok ismeretlen ember?

2015. okt. 7. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!