Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köteles vagyok elengedni a gyerekeimet a nőjéhez?
Szia
Sajnálattal olvasom, hogy mi történt, de neked most a jövővel kell foglalkozni. A férjed fizetésének 20%-t fogják megítélni, de mivek két gyerekről van szó ez akár több is lehet. VISZONT: ha nincs olyan dolog amiért a férjedtől megvonnáka a láthatást, akkor nem szabhatod meg, hogy hova viszi agyerkőcöket. Természetesen a környezettanulmány is sokat nyom a latba, de a lényeg az, hogy nem akadályozhatod meg azt, hogy az új párja a gyerekek közelébe legyenek. Ez a jellemző eset.
16:29 Talán igazad van.
Mióta ismered a férjed kérdező, ha csak most van pici babátok?? Írtad, hogy 40 éves. Mikor jöttetek össze??
MIndenki felháborodik, ha egy asszony, akit megcsaltak nem akarja átengedni az új nőhöz a gyerekeit.
Láthatási jog ide vagy oda, szerintem mindenképpen ártalmas lesz a gyerek jövőbeli társas kapcsolataira, ha azt látja, hogy az apja megcsalta az anyját egy fiatal pipivel.
A férjemre annyira rossz hatással volt, hogy az apja 4x nősült, és mindenféle qrvával kezdett, hogy egyszerűen nem akart megházasodni. Nem hitt abban hogy egy kapcsolat stabil lehet évtizedeken át. Most, hogy sok éve együtt vagyunk változik a véleménye, főleg, hogy gyerek is van.
De engem az ő hitetlensége az évek folyamán kiábrándított.
Bennem hinnie kellett volna, látszott, hogy a légynek sem ártanék, mégis rámsütött egy nemlétező bélyeget.
Szóval ugyan az apa is kap egy válásnál láthatást, de ha gyakran váltogatja a nőit, vagy más gond van a nőkkel, akkor legjobb lenne, ha elmaradna a gyerekek látogatása.
Persze ezt egy bíróság sem fogja jóváhagyni, főleg, ha komoly kifogás nem merül fel.
Mindenesetre megértem a kérdezőt, és nőként teljesen egyet értek vele. Csak egy harmonikus család nyújthat egészséges környezetet egy gyereknek, egy új családot kereső apa, aki egy 4 hónapos csecsemőt is maga után hagy nem jó példa a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!