Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám leállítani volt férjem bosszúállását, hogy a kapcsolattartása fiával azért ne sérüljön?
5 éve váltam. 3 éve élek új kapcsolatban, s már házasságban. Egyre jobban a volt férjem szorításában élek/élünk.
Szeretnék tőle "megszabadulni" úgy, hogy a kisfiával a kapcsolattartása zavartalan legyen.
Rátelepszik az életünkre, mindenhol ott van, kötekszik, mindig az éppen aktuális élettársával együtt kötekszik, üvöltözik a kapunkban. A szüleimnek, de nekünk sem köszön. Az iskolában a tanítókat félrevezeti, semmi sem jó neki, lehülyézi a férjemet szinte minden mondatában, már egy ártatlan mondatra is pimaszkodik... sorolhatnám.
Szeretnénk már ide'stova 3 éve új életet kezdeni, de ez a bosszútól fűtött ember egyszerűen lehetetlenné teszi az életünket. S most már a kisfiamat is valamilyen szinten felhasználja erre.
Félek, hogy párom is megelégeli, mert ő is szeretne nyugalomban élni.
A gyámhivatal a gyermekek érdekeit védi, de az ilyen helyzetre van egyáltalán orvoslás?
Volt férjem megkeseríti az életünket. Családot sem tudunk tervezni, mert állandó feszültségben élünk mikor rukkol elő újabb próbatétellel.
Csendben visszahúzódtam, minden információval ellátom írásban. Minden dolgomról tud, az egész családom dolgairól, a fiáéról legfőképpen és ahol tud "belémrúg".
Talán nem a bölcs hölgyek kapcsolata van romokban....
Egyébként egyszerű megtudni ki a bölcs,meg ki nem az:Aki azt hiszi,hogy az életét akkor kezdi újra ,teljesen tiszta lappal,amikor csak akarja,az eléggé botor.
A bölcs az,aki megérti,hogy a tetteinek súlya van és megtanulja cipelni őket.
Ezt példázza az egyik hozzászóló hölgy is.
Írta,hogy az ex önkretettte a következő kapcsolatát.Nem az ex volt ő.Belement egy kapcsolatba,holott a másikat még nem volt képes lezárni(a kérdező is hasonló helyzetben van)két lovat egy fenékkel meg nem lehet megülni.
Ha valakit utálunk,az is érzelmi kapcsolat,ami természetesen belerondít az adott kapcsolatba,így az nagy valószínűséggel szintén szakítással végződik...és akkor még nem is beszéltünk azokról a kapcsolatokról,amik menekülésből születtek és amikor kiderül a cseberből-vederbe még mindig nem képes az ember szembenézni önmagával...
Tedd amit mi tettünk: egyszerűen nem vettük tudomást sem az exről, sem a dolgairól.
Csak és kizárólag írásban kommunikáltunk.
Nem tudom mennyi idős a gyerek, de ha esetleg ki tud menni a kapuba egyedül, akkor menjen ki és ne kísérjétek ki. Vagy ha nem tud egyedül kimenni, akkor kísérd ki, add oda apucinak, de ne szólj egy szót se!!
Ha látja, hogy hiába mocskolódik, nem veszitek fel előbb utóbb megunja és abbahagyja.
Nem egyik napról a másikra, de hidd el meg fogja unni.
Mi is ezt tettük, nem szóltunk hozzá, nem reagáltunk a hülyeségeire. Most ott tartunk hogy ő kért tőlünk elnézést a viselkedéséért.
Hozzáteszem nem az én, hanem a férjem exéről van szó és a gyerek nála van. A láthatásainkat akarta tönkretenni amennyire csak lehet. De feladta végre! :)
15.15:Gratulálok,a Te párodnak sikerült leválni az exről...igazából ez a lényeg.
Innentől kezdve(ha van igény rá)fel lehet építeni egy emberi kapcsolatot vele,aminek egyik lényege,hogy nem a családotok tagja,így nem kell leírni/elmondani neki mindent(ezt a kérdezőnek,nem neked írtam)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!