Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Vannak olyan házasok akik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan házasok akik a válást fontolgatják mostanában, vagy már döntöttek is mellette?

Figyelt kérdés
Mióta érik bennetek?Ha volt olyan hányszor próbáltátok helyrehozni a házasságotokat?
2016. szept. 1. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem azt kérdezed, hogy hány olyan házas van, aki KORÁBBAN
2016. szept. 1. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
48%

Én 19 évig voltam egy rossz házasságban, hamarabb kellett volna kilépnem mert sosem volt az igazi mindig voltak problémák az most hosszú lenne, hogy milyen és mennyi gond volt, a lényeg, hogy a lányom miatt maradtam benne, de amikor ő elment , elköltözött 19 évesen akkor jöttem rá, hogy végképp nem bírom tovább kettesben a férjemmel.

Így elváltunk, ő nem akart, erősködött, hogy próbáljuk meg változtassunk még 1 hónapig bírtam, aztán úgy döntöttem elmegyek. Azóta felszabadultabb lettem és boldogabb.

Ja és persze 4x megpróbáltuk hátha jobb lesz...de nem.

40 éves voltam mikor elváltunk.

Méghozzá Tavaly :)

2016. szept. 1. 20:36
 3/5 anonim ***** válasza:
6%
#2-es. Gondolom vitted a kassza legalább 70%-át is, mint ahogy váláskor ez lenni szokott.:))
2016. szept. 4. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Sajnos nem :)

Hitel volt, és van a házon, amit nehezen tudunk eladni, és jelenleg a hitel felét fizetnem kell, így semmi plusz pénzzel nem jöttem el.

2016. szept. 4. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:
En 32 eves vok es másfél éve fontolgatom a válást! Gyáva vok!!!! Meg kéne tenni mer nembirom tovabb!!! Nyom, nehezedik rám ez az egész, es nem múlik el!
2016. szept. 7. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!