Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan házasok akik a válást fontolgatják mostanában, vagy már döntöttek is mellette?
Én 19 évig voltam egy rossz házasságban, hamarabb kellett volna kilépnem mert sosem volt az igazi mindig voltak problémák az most hosszú lenne, hogy milyen és mennyi gond volt, a lényeg, hogy a lányom miatt maradtam benne, de amikor ő elment , elköltözött 19 évesen akkor jöttem rá, hogy végképp nem bírom tovább kettesben a férjemmel.
Így elváltunk, ő nem akart, erősködött, hogy próbáljuk meg változtassunk még 1 hónapig bírtam, aztán úgy döntöttem elmegyek. Azóta felszabadultabb lettem és boldogabb.
Ja és persze 4x megpróbáltuk hátha jobb lesz...de nem.
40 éves voltam mikor elváltunk.
Méghozzá Tavaly :)
2-es vagyok.
Sajnos nem :)
Hitel volt, és van a házon, amit nehezen tudunk eladni, és jelenleg a hitel felét fizetnem kell, így semmi plusz pénzzel nem jöttem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!