Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt akivel mostanában közölte a férje hogy nincs értelme tovább együtt maradni? Hát, én így játam.
Ha csak a szerelem múlt el az még nem lenne gond.
De ha boldogok sem vagytok együtt, mert ezt írtad saját bevallásod szerint is, akkor jobb ha külön váltok.
Nálunk ugyanez van, szembesítettem egy két dologgal a párom hogy mik az okok, először kiakadt ő is(pedig még meg is csalt, többek között ez volt az egyik ok), de aztán belátta hogy igazam van és tényleg jobb lesz ha elválunk. Gondold át te is, adj időt magadnak, készíts egy mérleget jó és rossz dolgokkal a kapcsolatról.
Én azt mondom ha nem megy, nem kell erőltetni a kapcsolatot.
Persze nekem sem volt egyszerű erre rászánni magam, kellett idő mire ki tudtam mondani hogy nincs értelme folytatni.
Annyit tudtam hogy egy kapcsolatnak nem így kellene működnie. Azt is tudtam hogy rám fognak köpködni rokonok, mert én kezdeményezem a szakítást. Egy dolog maradt, a remény, hogy megtalálom még a megfelelő nőt, akivel úgy fog működni a kapcsolat ahogyan kell.
00:27
Óriási pont neked :) Taktikázni mindig kell főleg egy férfival ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!