Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt akivel mostanában közölte a férje hogy nincs értelme tovább együtt maradni? Hát, én így játam.
Most hogy vagy? Gyerek hogyan viseli? Az a baj, hogy egy ember dont tobb masik sorsarol... Onkenyesen.
Nem vagy egyedul, sok szazezren vagyunk igy! Nem lesz semmi baj, amig egeszsegesek vagytok a gyerekkel, mindent meg tudsz oldani!
Hogyne!
Ket eve nyaron kozolte, hogy van vkije es megy... Kiborultam. Gyerek 2.5 eves volt akkor, fiu. Hetekig altatoval aludtunk anyammal felvaltva, ha ejjel kelni kell a gyerekhez. Mert o elkoltozott. Berelt lakast, amig en osszecsomagoltam es vettem magunknak a gyerekkel- akkor o visszakoltozott a hazba, ami az ove. Akkor kitalata, h kozos felugyelet legyen. Amikor addig nem is erdekelte a gyerek. Elkezdodott egy egy eves kuzdelem a gyerekert. Borzaszto volt, nyugtatok, almatlan ejszakak. Hogy a csalad szetment mar fel tudtam volna dolgozni, ha ez nincs. Eletem legszornyubb ifoszaka... Plusz gyes utan munkat talalni ujra, uj helyen bedolgozni, kozben rettegtem, h elviszi a gyereket ismeretlen helyre. Sokat sirtam, mikor elvitte, mindig hisnyzott a kisfiam. Meg mindig nem tertem igazan magamhoz, tulvagyunk a valason, vegul bo kapcsolattartas lett, de ragaszkodtam a felugyelethez. Megegyeztunk nagyon nehezen. De meg emesztgetem az egeszet. Ez az elmult ket ev tortenete... ( es meg most is szemetkedik.. Stb) Szoval nekem nem volt konnyu, de dolgozom, berendezkedtunk, nyugodtan elnenk, ha hagyna... Megviselt... Az egeszsegemre probalok vigyazni.
Az ovi es a pszichologus szerint a gyereken nem hagyott nyomott, elotte sosem veszekedtunk. En a hata migott sem, az exemtol kaptam az alazo emaileket, szobeli serteseket, stb. Szoval sosem a gyereken vezettem le a keserusegemet, szerintem o sem. Egyutt orultunk, ha jott apa, stb. Nehez volt. En is azt mondtam neki, johet, amikor akar, felolem legetnek kozos programok, akar a baratnojevel is. O vegtelenul felhaborodott, ki van akadva, ha a gyerek hozzam is szol, ha o is ott van. Beteg, feltekeny. Meg azt is mobdta, hogy tobbet nem jon hozzank, mert a noje kijelentette, hogy akkor nem all vele szoba, csak elvinni akarja a gyereket, amikor csak o akarja. Ebbe nem mentem bele, kell egy rendszer. Ezert adtam be a keresetet, amin o volt felhaboridva! Szoval mindig az uj no diktal, ezt minden ugyved megmondta, akarlihez fordultam. Az en szavam, kereseim, erzeseim mar semmit nem szamitanak ilyenkor.
Szoval a kisfiunk boldog, kiegyensulyozott a szakemberek szerint. Nyomot biztos hagy rajta.
Pedig szerelmi hazassag volt. De ha res keletkezik a kapcsolaton es nem tesz semmit csak az egyik fel, hogy eltunjon, mindig lesz egy harmadik kivulallo, aki nekilat feszegetni a rest... Es tonkretenni a kapcsolatot. Az hogy hagyta, az az o frlelossege, mert megbeszelni semmit sem akart es amikor szolt, hogy vege, o megy, mar keso volt. Egyedul dontott a sorsunkrol....
Legalább a kisfiad jól van és nem vette érzékenyen a válást. Remélem nálunk is így lesz. Te meg idővel remélhetőleg megtalálod a boldogságodat és remélem nekem is lesz egy kiegyensúlyozott, nyugodt életem.
A barátnő valószínűleg szítja az exedet ellened és féltékeny, ezért nem akarja, hogy nálad legyen a láthatás, hanem inkább vigye a gyereket a volt férjed.
Próbáltál amúgy ismerkedni?
Nem , még nem próbáltam... Pedig szépnek és csinosnak is mondanak, kb 10 evet letagadhatnék. De még nem állok készen, nem bízom még senkiben. Ha jön magától, jön, ha nem, tenni nem akarok érte.
Nálatok mi a helyzet? Gyermeked jól van? És te? Van vm fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!