Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csinálja anyummal?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálja anyummal?!

Figyelt kérdés

Apu el akar válni anyumtól, és ezt először velem közölte. Meg kérdezte, tőle, hogy én kivel szeretnék maradni? Rögtön válaszoltam: veled. Fel sem vetül benne, hogy anyummal maradjak, ha választhatok. Vele soha nem volt jó a kapcsolatom. Mindig én voltam a sz@r, a rosz, a legroszabb gyereke. Bár ez így soha nem mondta ki de folyton éreztette... Hárman vagyunk testvérek, Én, nővérem, és a bátyám (15/30/18). A nővérem még az előzö házaságából van. És anyum szerint Ő a tökélets gyerek. Jó tanuló, mindig csönben van, állandóan sajnálja, stb.

De én nem vagyok iylan! Nem vagyok jó tanuló viszont egy csomó olyan dolgot tudok amit a suliban nem is tanitanak, egy folytában pörgök és tele vagyok élet kedvel, és nos ami a szivemen az a számon... Szóval soha nem jöttünk ki jól. Viszon apummal teljesen más a helyzet: Ő állandóan csak bíztat! Minden ötletemben támogat (és hát... neki én vagyok a kedvence). Értékeli, hogy egy csomó mindent tudok amit a korombeli gyerek nem. Szereti, hogy sokat ovasok (most olvasom a Világirodalom remekeit+ tanulom a tesóm gimnáziumi tankönyveit)

Ezt csak azér írtam le ilyen részletesen, hogy képpen legyetek.

Szóval apum közölte, hogy elfog válni, én pedi szívem szerint vele mennék (szerintem bátyám is).

De nem tudom! Elkezdtem agódni anyumért! Nem fog-e kiborulni... Tudom, hogy ha közöljük tesómmal, hogy nem akarunk vele lakni akkor nagyon ki lesz bukva. És féltem, féltem, hogy össze fog roppani. De tudom az is, hogy ha vele megyek akkor csak megnyomorítaná az életemet. Nem tudom mit csináljak... Ti mit tenétek az én helyemben?!

Kérlek segítsetek!!!

2010. ápr. 20. 00:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
67%
Beszéld meg a családdal hogy egy hét itt egy hét ott, ne csak te mond hanem mindenkinek legyen felkínálva a lehetőség, mindenki maga dönt mikor hol legyen. Amúgy egy 30 és 18 éves embernek már gondolom van saját élete öket ez nem érinti.
2010. ápr. 20. 00:52
 2/16 anonim ***** válasza:
49%
Reménykedj, hogy a bíró édesapádnak ítél. Néha az édesapák jobb szülők. Egyébként meg tanulj, mert(gondolom a szüleid sem véletlenül mondják) elég szar élete lesz annak aki nem teszi. Ez egy internetes fórum, de attól még helyesen kell írni...
2010. ápr. 20. 01:10
 3/16 A kérdező kommentje:

Humánban nem vagyok jó... Gyakorlom a helyes írást de nem megy az agyamba. Viszont reálból eléggé jó vagyok. Mint már említettem neki álltam megtanuli mind az ami tesóm tankönyvében van (biosz, matek, fizike, kémia) ezeket értem is csak a humánnal nem boldogulok...

Orsi: 15/L

2010. ápr. 20. 01:14
 4/16 A kérdező kommentje:
* mindazt
2010. ápr. 20. 01:14
 5/16 anonim ***** válasza:
12%
inkább kőművesnek tanulnál!!!
2010. ápr. 20. 01:22
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt még elkezdenél aggódni miért nem ültök le,és beszélgettek anyuddal?Lehet,hogy ő is jó ötletnek tartaná ha apukáddal mennél,vagy éppen ellenkezőleg.A beszélgetésből fogod tudni,hogy mégiscsak szeret téged is,és így könnyebb lesz dönteni is.

Egyébként a tanulás ahogy előttem is írták nagyon fontos,és ahogy a helyesírásodból látom eddig nem nagyon törted magad..De tisztelet neked,hogy mégiscsak tanulsz,és aminek én nagyon örülök,hogy OLVASOL!!!

2010. ápr. 20. 01:48
 7/16 anonim ***** válasza:
49%
nah eddig csak részválaszokat kaptál, és én sem tudok többet, de az biztos h anyukád szeret. sajnos őket nehezebb elviselni mint egy elfogadóbb apukát, szóval bárhol is leszel jó helyed lesz. (ne aggódj az anyukák van ahol rosszabbak..)
2010. ápr. 20. 05:33
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha anyukádon aggódsz, akkor apukádon miért nem? Ha nem mennél vele, őneki jobb lenne? Neki ugyanolyan rosszul esne, mint anyukádnak.

Ebben az esetben a te döntésed számít, te pedig azt válasszad, ami NEKED jó, ne azt, amiről úgy gondolod, hogy másnak jó.

Ez volt a válasz, most jön a dilemmázás: neked ma reggel iskola van? És éjjel még a gép előtt ülsz? Egyrészt ezt nem értem, másrészt azt, hogy aki a Világirodalom remekeit olvassa, az nem lehet ilyen helyesírású, ugyanis aki sokat olvas, annak nagyon jó a helyesírása is automatikusan, mivel belerögzül a szavak -sokszor látott, olvasott- képe. Szóval ugye tuti nem kamu, amiket írtál???

2010. ápr. 20. 07:07
 9/16 anonim ***** válasza:

Egyeseknek az a maniaja ezen az oldalon, hogy mindenkit a helyesirasa miatt baszogtatnak. En is szoktam elgepelni valamit, vagy lemarad egy betü, felre nyomok stb...

Szerintem a kerdesedben megfogalmaztad a valaszt is. Hiaba agodsz anyukad miatt, ha egyszer te is tudod nagyon jol, hogy boldogtalan lennel, ha nem költöznel apukaddal el. Szerintem egy 15 eves gyerek mar el tudja dönteni, mi a legjobb neki, kivel szeretne maradni, es ha ezt az anyukad kierdemelte, akkor nincs mit sajnalkozni, megerdemli.

2010. ápr. 20. 12:05
 10/16 anonim ***** válasza:

Ahová a szíved húz. Mindkét szülőt meg fogja viselni a válás. Hidd el az első hónapok nehézségei mellett is csoda klassz dolgok is fognak veled történni!

Nem kötelező mindenből kiváló tanulónak lenni, de amit a kedvenced, vagy amiből szívesebben tanulsz azt csináld is! Az életben valahogy kell boldogulni, s tanulás nélkül sajna nem megy.

Kíváncsi leszek anyud hogyan reagál majd amikor közlöd vele a döntésed. Remélem megosztod itt.

2010. ápr. 20. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!