Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyünk anyummal, ha ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyünk anyummal, ha ezt mondja?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__57..

ez a linkje az előző kérdésemnek,én vagyok az a 17 éves lány,és tegnap előtt írtam, hogy apám nagyon bolond, kést élez, meg fenyeget, meg iszonyatos dolgokat vág a fejünkhöz és el szeretnénk költözni anyummal,mert féltem őt. Mondtátok sokan, hogy forduljunk a rendőrséghez,családvédelmihez,majd ők segítenek. Most apám, miután nem vagyunk hajlandóak megbocsátani neki, azt mondta hogy fél éven belül ha egyszer is megcsinálja ugyanezt, akkor nem áll az utunkba és nyugodtan elmehetünk mindennel,mert elenged, és el is válhatnak. Szerintetek komolyan mondhatja? Ezer meg ezer esélyt adtunk már neki, de nekem nincs maradásom mindenképpen menni akarok, de anyum mégis kíváncsi a válaszotokra. Azt mondta apám ha elmegyünk annak csak én szívom meg a következményeit. (azt mondta hogy ezzel a válási hercehurcára gondolt)<-- ahapersze... Szóval véleményeket szeretnék, hogy mit gondoltok.

2010. jan. 3. 20:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ember nem változik meg. Mindent meg is tesz azért, hogy maradjatok és semmi ne változzon.
2010. jan. 3. 20:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs értelme megbízni benne. Hamarabb kellett volna apudnak gondolkodni :S Ti mindent megtettetek, az Ő hibája, viselje a következményeket.
2010. jan. 3. 20:21
 3/12 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem gondolja komolyan és ez egy újabb adag 'lelki sértés'nek készül, hogy majd csalódjatok...de nem vagyok gondolat olvasó.

Nem próbáltatok még beszélni vele? Mármint mégis miért csinálja ezeket? Csak úgy ok nélkül egyik napról a másikra senki sem kattan be, szóval apudnak milyen indoka vagy vélt indoka volt rá?

2010. jan. 3. 20:38
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak ti tudhatjátok hogy hány esélyt kapott már, de én azt mondanám, hogy adjatok még egyet mert mindig optimista vagyok. Viszont csak akkor tegyétek, ha legalább egy kis bizalom még van, mivel ha nincs akkor már hiába is változna.
2010. jan. 3. 20:44
 5/12 A kérdező kommentje:
Apámnak az az indoka, hogy nem csak körülötte forog a világ. De már mennyi dolgot művelt ellenünk! A kaját kidobálja, meg ilyenek! Azért ez milyen? Meg hogy, anyum pl nem csak neki süt-főz, hanem mondjuk mamáméknak is, mert öregek és szükségük van rá! Apám utálja anyám famíliáját. Mindig csak szapulja, nagyon csúnya szavakkal. Nem mehet anyum sehova engedély nélkül. Hát nem óvodás ő! El kell kéredzkedni? Kocsinkat nem adja ide, azt hiszi ebben a házban ő az isten. Úgy gondolja hogy mindent megtehet, közben meg egész nap csak a tévét bámulja. És mi vagyunk a szarok... Én menni akarok, csak itt könyörög, nem hagy békén. Azt mondja h csak nekem lesz rossz, ezzel is tökre megfélemlít. 23 éve házasok, és nincs olyan hónap mikor ne ugatnának össze valamin, ami éppen akkor aktuális. és az bármi lehet... rettegek tőle hogy úristen,nehogy valamit rosszul csináljak már megint.
2010. jan. 3. 21:23
 6/12 anonim válasza:
100%
Szerintem adtatok neki elég esélyt. Szerintem minél hamarabb lépjetek le, nehogy valakit megöljön.. Mert utána meg azt mondaná, hogy hirtelen felindulásból...
2010. jan. 3. 21:26
 7/12 anonim ***** válasza:

Szerintem minél előbb csomagoltok össze, annál jobb. Ha most megvárjátok azt a fél évet, a fél év letelte után megint kitalál valamit, ha menni akartok.

Én most pakolnál össze a cuccomat, és mennék el.

Mikor leszel 18?

2010. jan. 3. 21:45
 8/12 A kérdező kommentje:

szeptemberben leszek csak... :S

de anyumat úgysem hagynám itt soha, ha ő nem jön akkor én sem. persze tudom,ezt a könyörgést már meg sem kellett volna hallgatni csak elhúzni a pibe... az lett volna a legjobb.csak ugye be vagyok szarva nehogy vmi hülyeséget csináljon

2010. jan. 3. 22:22
 9/12 anonim válasza:
Én is meglógnék, amilyen gyorsan csak lehet, anyámmal együtt. Most már jó, hogy nem vagy olyan kicsi, könnyebben mozdulhattok. És elvileg - ha bedurvít - fel lehet jelenteni a személyi szabadság korlátozásáért azt az "embert". Tényleg nincs, ahova menjetek, legalább addig, amíg talpra nem álltok? Olyan ismerősökre, barátokra gondolok, ahol apád nem tudna utolérni titeket. Másik város, ország? Viccen kívül, komolyan... Válást távolról is lehet intézni... Most fontosabb, hogy biztonságba kerüljetek... Persze, tudom, nehéz... Nekünk is volt ilyen időszakunk, szerencsére nekünk egy év múlva megoldódott a dolog. (Szétköltöztek a szüleim...)
2010. jan. 3. 23:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Tudod én azt mondom teljesen igazad van, talán egy gyereknek a legnehezebb ebben a helyzetben megérteni a szüleit, de gondolj édesanyád helyzetébe is. Természetes hogy próbál minden reményt megragadni, hisz 23 évig együtt élt ezzel a férfival, bár nem tudom mikor romlott meg így a kapcsolatuk, még is csak valahol összetartoznak. Én is azt mondanám, hogy adtatok neki már elég esélyt, ha bizonyítani akar, akkor azt távolról is megteheti újbóli udvarlással, egyebekkel, nem kell feltétlenül maradnotok hozzá. Ezt mondjátok el neki is, majd ülj le anyukáddal, és beszéljétek meg, hogy innentől kezdve hogyan tovább. Hová mentek, és mit kezdetek magatokkal. Biztosítsd arról, hogy a lánya vagy és nagyon szereted, bár hogy is dönt, te mellette állsz. Lehet ez sablonosnak tűnik, de egy anyukának hatalmas támogatás és lelki "töltet" ezt hallani. Elhiszem hogy teljesen mindegy hova, csak mennél már, de azért a híd alá mégsem fog menni veled anyud. Fontos, hogy kettőtök között jó viszony legyen... a végső döntést úgy is ő fogja meghozni, de te támogathatod, és elmondhatod a saját álláspontod, véleményed!
2010. jan. 4. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!