Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyünk anyummal, ha ezt mondja?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__57..
ez a linkje az előző kérdésemnek,én vagyok az a 17 éves lány,és tegnap előtt írtam, hogy apám nagyon bolond, kést élez, meg fenyeget, meg iszonyatos dolgokat vág a fejünkhöz és el szeretnénk költözni anyummal,mert féltem őt. Mondtátok sokan, hogy forduljunk a rendőrséghez,családvédelmihez,majd ők segítenek. Most apám, miután nem vagyunk hajlandóak megbocsátani neki, azt mondta hogy fél éven belül ha egyszer is megcsinálja ugyanezt, akkor nem áll az utunkba és nyugodtan elmehetünk mindennel,mert elenged, és el is válhatnak. Szerintetek komolyan mondhatja? Ezer meg ezer esélyt adtunk már neki, de nekem nincs maradásom mindenképpen menni akarok, de anyum mégis kíváncsi a válaszotokra. Azt mondta apám ha elmegyünk annak csak én szívom meg a következményeit. (azt mondta hogy ezzel a válási hercehurcára gondolt)<-- ahapersze... Szóval véleményeket szeretnék, hogy mit gondoltok.
megkapta az esélyét, mivel az én szavam itt semmit nem ér... de rám mint lányára ne számítson, sőt még úgy mint emberre se, mert nekem ő megszűnt létezni...
:( azért bízom benne hogy egyszer elszabadulunk innen...
köszi a válaszokat
23:27-esnek : nem mehetünk sehova, mindenhol megtalál.
úgy volt hogy nyáron kimegyünk angliába, hogy miből azt nemtudom még, de nem hiszem hogy lesz belőle valami, nekem még anglia sem kell, csak valahol ahol nyugtunk lehet... ja meg hát nyár, az még kicsit odébb van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!