Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábitson az öcsém? Mert kicsit kisebb mint én de neki is vannak érzései.
Igen de a kissé túlsúlyosság alatt én azt értem, h van tömege azért a srácnak. Lehet, hogy jó fej, normális de 13 évesen mindenki a külsőre megy és még a srác is, mert nem hiszem, h az a csaj aki tetszik neki azért tetszik neki mert okos meg ilyenek, hanem mert jól néz ki. De szerencsétlen srácnak nem lesz nála esélye mert azért 13. év az már olyan, h ha a csaj jól néz ki akkor ezt a lány tudja és ebből van neki egója. Ha van neki egója, akkor nem fog égni egy "ducika" pasival. Lehet, h meg fog nyúlni... de még nincs megnyúlva!
Ám, szerintem el kéne kezdenie evezni és abból olyan jó testes, mackós emberke lenne belőle. És sok csaj szereti a mackós pasikat.
16/f
ja, persze, kedvelhetik a humoros nyomi csávót, meg szeretik, ha kedves, DE a csajoknak ezek a humoros, szórakoztató, pincsiző srácok nem PASInak kellenek, vagyis sosem dugnának velük, hanem maximum udvari bohócnak.
a csajok azzal dugnak, akihez testileg is vonzódnak. magyarul a humoroddal meg az aranyosságoddal lehetsz a csajok udvari bolondja meg pincsije, de dugni nem fogod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!