Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11 eve vagyunk egyutt.5 eve hazasok. Van egy 10 honapos lanyunk es en raebredtem, hogy milyen hulye vagyok, hogy 17 evesen, gyerekkent part valasztottam. S hogy masszak ki belole?
SZules utan nem allt mellem, es par honapja elkaptam, hogy egy csajjal sms-ezik. O tagad, persze.
Szenvedek ebben a kapcsolatban, de a gyereket is sajnalom apa nelkul hagyni.
Tobbszor probaltam elhagyni, de utannamjott es az egesz csaladom eletet felforgatta. Sokszor nem tudom, hogy szeretem ot vagy megszoktam.11 ev hosszu ido. Koszi a valaszotokat
már írtam, de a 3 gyerekes anyuka véleményén kicsit elhűltem, a mai fiatalok???....mivan????....szerintem a legcsodálatosabb ajándék egy férfinak, ha a szeretett nő megszüli a gyermekét, a gyerek születése után a gyereké a főszerep, róla kell gondoskodni, rá kell vigyázni, persze emelett az ember nő is, feleség is, de azért sokkal nehezebb a feladata, mint előtte
Sok helyen olvasom h ja anyuka vagy, akkor biztos te vagy a hibás, mert elhanyagoltad a férjedet!....és a férfi ekkor mehet vadászni? nem hinném h egy kapcsolat erről szól! sok sikert a problémák megoldásához, ha úgy látod, h ez nem elég neked, akkor meg megszokás, évek ide vagy oda.......
12.36:
Vagy egy szerető pótanyu....
Mert ugye most már hála az égnek az apáknak is van esélye,hogy nevelhesse a gyerekét,ha anyu inkább "boldog" akar lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!