Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van visszaút egy válás után,?
Figyelt kérdés
Épp holnap lesz két éve, hogy kimondták a válást, az én hibámból. Nem épp úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettem volna, de most, két év szabadság után jöttem rá arra, mi volt a gond, és hogy meg lehetett volna oldani. Tudom, hogy az exemnek nincs senkije, a gyerekek meg mindig rágják a fülemet, hogy mikor élünk megint együtt. De mivel miattam borult a bili, félek a volt párom elé állni, hogy újra akarom kezdeni. Egyáltalán, van visszaút? Volt, aki újra tudta kezdeni?2016. júl. 2. 09:45
1/6 CptTomato válasza:
Bár válásban nincs tapasztalatom ,de ha nem utálkozós hanem emberi viszony van köztetek akkor állj elé és kérdezd meg.... én nem mennék vissza hozzád, de meg sem kértél....meg pasi vagyok, honnan tudjam az exed fejében mi jár?
2/6 anonim válasza:
Egy probat mindenkepp meger. Vesztenivalod nincs :)
3/6 Kóboráramszelidítő válasza:
Nagylevegő... és kezdeményezz Te, hiszen rájöttél valamire. Csak mély őszinteséggel, egymás felé nyílva van esélyetek. Ha őszinte szeretet van köztetek, minden megbocsátható, talán még jobb is lehet, mint volt, mert egy kemény próbatételen vagytok túl.
Mennyire hiszitek el egymásnak az őszinte feltétlenséget?
A múlton kár rágódni...
Sok türelem és megértés kell, ne szaldj el, ha hirtelen ellen áll. Hagyj időt!!
Kezd el vele az újat!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, beszéltem vele. Azt mondta, gondolkozik rajta, azért ez mégis jobb, mintha egyértelműen nemet mondott volna, remélem legalábbis. Köszönöm mindenkinek!
2016. júl. 2. 11:42
5/6 anonim válasza:
Szerintem nincs visszaút. Ha ezt az egészet elmondod az exednek, fel fogsz vele tépni egy csomó sebet, elfojtott indulatokat szabadítasz fel, stb. Nem fog az örömtől sírva a nyakadba borulni, hogy csak erre várt. Kezdj új életet, keress új párt és vele már ne hibázz.
6/6 anonim válasza:
Irdd meg legy szíves, mi történt azóta, van változás?
En is ket eve váltam el a férjem hibájából, vagyis o hagyott el minket, kisfiamat es engem egy harmadik felert. En a gyerek miatt ujrakezdenem. De o mar távol jar....
Kíváncsi vagyok, nektek sikerül -e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!