Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy válás mennyire rossz egy férfinak? Aki már amúgy nem szereti a párját.
Figyelt kérdés
Mennyire lehet rossz 10-20 év után elválni? Milyen érzés ez a férfiaknak? Mert kivülről tökre azt mutatják h nem érdekli őket szóval nem igazán láttam át az illetőn. Lehet meg belül tök rossz neki, hiába nem szerette már a feleségét. Meg olyankor ott vannak a gyerekek és a férfi már nem ugy láthatja őket mint régen..2016. jún. 30. 21:46
1/7 anonim válasza:
Hát gondolom biztos rossz nekik, hogy már nincs aki mosson főzzön, takarítson rájuk, és ha náluk vannak a gyerekek, akkor foglalkozni is kell velük, na meg ezentúl a szexért is meg kell dolgozni..
3/7 anonim válasza:
Sok ffi fel se tudja dolgozni meg bekattan ha a volt felesegnek uj parja lesz...hiaba csalta elotte az asszonyt....
4/7 anonim válasza:
Na ez nekem pont aktuális :)
Semmi különös öröm, vagy bánat, nem öntött el mikor a bíró meghozta az ítéletet a válásról. Hiszen már rég nem volt jó a kapcsolatunk. Előtte volt egy kis idegeskedés, fura érzés, de nem azért mert esetleg meggondoltam magam. Az eszembe sem jutott :)
Jóval előtte dúltak az érzelmek mikor eldöntöttem hogy elválok.
Gyerekek miatt sajnálom a legjobban, hogy nekik ezt át kell élniük. Őket nagyon szeretem.
Ja és nekünk 10 év volt...
Azt szokták mondani a feleség olyan mint az autó, 2x örülsz neki, mikor megveszed és mikor eladod :) bocs nem tudtam kihagyni
5/7 A kérdező kommentje:
Nem baj örültem ennek a kis mondásodnak,legalább tanulok itt az oldalon,mert nem ismerek ilyeneket. Köszi :)
2016. júl. 1. 07:31
6/7 anonim válasza:
A nagybátyám 60 évesen vált el. Az első évben kivolt.. Azután felszabadult. Csajozott.. Még discóba is ment.( ezen jót nevettem)
7/7 anonim válasza:
ugyan olyan mint a nőnek
és a legtöbb pasit nem érdekli a gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!