Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Érdeklődök arról, hogy válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklődök arról, hogy válás után mennyi idő alatt lehet talpra állni mind anyagilag mind lelkileg?

Figyelt kérdés
Lelkiekben nagyon magam alatt vagyok, és nem akarok elválni, de nem tudok ellene tenni. Anyagi téren meg 4 órás munkám van aminimálbérért, családi pótlék, meg esetleg gyerektartás. Ezek összesen jóval 150000 alatt vannak. Hogyan lehet ennyiből megélni három embernek rezsit fizetni, ételt venni, ruházkodni. A téli időszakban a fűtésszámla havi 50-60ezer. Víz villany kábeltévé internet telefonszámla kb.45ezer. Kell az iskolába fizetni az etkezésért havi10ezer. Nincs albérlet, de hiteles a ház. A részem ott is 22ezer ft. A buszbérlet hármunknak kb10ezer. Ez a fűtésszámla nélkül cirka 90000. A téli időszakban nem jut majd kajára sem. Pedig szeretnék autót venni, nem állandóan buszozni. Semmi nem jön ki a fizetés munkabér gyerektartás trióból. Hogy a francban lehet így megélni? Mások hogyan csinálják? A férjem a közös cégünket Nekem adja 100%-ban. Mivel ő dolgozott benne már nem keres a cég semmit. Nem tudom mi lesz így velünk.
2016. jún. 17. 20:24
1 2 3 4 5
 41/41 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Több lehetőséged is van:

1. Vállalj be másodállást, az máris több, mint az egy.

2. Költözz haza a szüleid nyakára gyerekestül s vállalj másodállást.

3. Fogj egy pénzes palit, de ne kerülj tőle függésbe.

4. Húzd meg a nadrágszíjat: gondold át alaposan a költségvetésedet.

5. Ha válás lesz, fogj egy jó ügyvédet.

6. A gondolkodásmódodon és a világszemléleteden változtass mielőbb.

Aki nem változtat, annak nem fáj eléggé!!!!

Tudom-tudom, könnyebb sírni-ríni, sajnáltatni magad, mint nekiállni és rendezni az életedet!!!!

2017. máj. 5. 09:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!