Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Érdeklődök arról, hogy válás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklődök arról, hogy válás után mennyi idő alatt lehet talpra állni mind anyagilag mind lelkileg?

Figyelt kérdés
Lelkiekben nagyon magam alatt vagyok, és nem akarok elválni, de nem tudok ellene tenni. Anyagi téren meg 4 órás munkám van aminimálbérért, családi pótlék, meg esetleg gyerektartás. Ezek összesen jóval 150000 alatt vannak. Hogyan lehet ennyiből megélni három embernek rezsit fizetni, ételt venni, ruházkodni. A téli időszakban a fűtésszámla havi 50-60ezer. Víz villany kábeltévé internet telefonszámla kb.45ezer. Kell az iskolába fizetni az etkezésért havi10ezer. Nincs albérlet, de hiteles a ház. A részem ott is 22ezer ft. A buszbérlet hármunknak kb10ezer. Ez a fűtésszámla nélkül cirka 90000. A téli időszakban nem jut majd kajára sem. Pedig szeretnék autót venni, nem állandóan buszozni. Semmi nem jön ki a fizetés munkabér gyerektartás trióból. Hogy a francban lehet így megélni? Mások hogyan csinálják? A férjem a közös cégünket Nekem adja 100%-ban. Mivel ő dolgozott benne már nem keres a cég semmit. Nem tudom mi lesz így velünk.
2016. jún. 17. 20:24
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
75%

2-3 év borzasztóan nehéz volt, sokszor kellett kölcsönkérnem, hogy kibírjam hónap végéig. Az ingatlant mi sem tudtuk eladni, bár a nagyobb része az enyém (házasság előttről), ha kifizettem volna az exem nem tudtam volna a közelben olyat venni, amiben elférünk (az ő része meg semmire nem volt elég). Suli miatt költözés nem jöhetett szóba, a gyerekkel nem akartunk kitolni. Így maradtunk a régi házban a gyerekkel, exem ment a szüleihez/barátnőjéhez lakni. Eleinte próbáltam fenntartani a megszokott életszínvonalat, de nem ment. Először az autóról kellett lemondani, aztán apránként egyre több mindenről, pláne, hogy az exem is egyre inkább kivonult anyagilag. Több munkát kellett vállalnom ahhoz, hogy legalább megközelítsük a korábbi életszínvonalat.

Most rendeződni látszik a helyzet, mivel lett új párom, és egy év után összeköltözünk, így a költségek (rezsi, kaja) megoszlanak. Nyilván sokkal könnyebb két jövedelemből fenntartani egy háztartást, mint egyből.

2016. jún. 20. 17:38
 12/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Sajnos ha párkapcsolatom lenne, amit nem akarok, és a férjemet szeretném megtartani, na akkor sem jöhet ide lakni semmilyen párkapcsolatom. Ha meg elköltöznénk a törlesztés ott maradna a nyakamon, meg egy minimális rezsi is. Csak azt látom megoldásnak, hogy a férjemnek könyörgök, hogy ne váljunk el. Nem sok esély de az egyedüllét, a kilátástalanság megrémít. Minden variáció szerint tönkremegyek teljesen. Szar az élet.
2016. jún. 23. 17:55
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Miért akar válni a férjed?

Most valahogy nagyon az anyagiak felé (amit persze megértek) megy az fókusz. Nem lehet, hogy a férjed azt érzi csak a pénz miatt akarsz vele maradni?

2016. jún. 25. 12:01
 14/41 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy ,hogy miért akar elválni. Jogosan akar, én tettem olyat ami szerinte megbocsáthatatlan. Küzdök a férjemért, de sajnos gondolkodnom kell, hogy mi lesz ha elhagy.
2016. jún. 25. 21:25
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Megcsaltad?
2016. jún. 26. 09:18
 16/41 anonim ***** válasza:
80%
régi az a mondás, hogy ki mint vet, úgy arat...
2016. jún. 26. 14:50
 17/41 A kérdező kommentje:
Esetleg a kérdésre valamilyen megoldást tudtok mondani?
2016. jún. 29. 12:41
 18/41 anonim ***** válasza:
Ehehehehhhh:) ez egy kaján nevetés volt, hát igen igen mindenki elnyeri méltó büntetését :)
2016. jún. 30. 01:06
 19/41 anonim ***** válasza:
Bár mi nem voltunk házasok, itt maradtam egyedül albérletben.Én átgondoltam hogyan tovább.Én is négyórában dolgozom,nem volt könnyű,de találtam még egy fél állást,holnap kezdek.Meg kell huzni a nadrágszijat,de mindenre van megoldás.Lakásügyben kikérheted szakember véleményét.Esetleg kisebbre cserélni stb..
2016. júl. 31. 19:05
 20/41 anonim ***** válasza:

Luxust es igenyeket ki kell szoritani

Internet konyvtarban is elerheto free wifi vel barhol.

Futes letekerni 18c nappal ejjel 15c

Napkozi egyedulallokent kersz tamogatast ra.

Gyerekek koltsegenek felet exeden hajtod be

Es elmesz teljes allasba dolgozni heti 6 napban min 8 orat.

Ez van ezzel kell elned

Uj kapcsolat soha nem megoldas mert fugges egy pasitol ugyanide vezet.

Imadkozz hogy ferjed visszafogadjon es epits onnalo jovot magadnak.

2016. júl. 31. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!