Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklődök arról, hogy válás után mennyi idő alatt lehet talpra állni mind anyagilag mind lelkileg?
2-3 év borzasztóan nehéz volt, sokszor kellett kölcsönkérnem, hogy kibírjam hónap végéig. Az ingatlant mi sem tudtuk eladni, bár a nagyobb része az enyém (házasság előttről), ha kifizettem volna az exem nem tudtam volna a közelben olyat venni, amiben elférünk (az ő része meg semmire nem volt elég). Suli miatt költözés nem jöhetett szóba, a gyerekkel nem akartunk kitolni. Így maradtunk a régi házban a gyerekkel, exem ment a szüleihez/barátnőjéhez lakni. Eleinte próbáltam fenntartani a megszokott életszínvonalat, de nem ment. Először az autóról kellett lemondani, aztán apránként egyre több mindenről, pláne, hogy az exem is egyre inkább kivonult anyagilag. Több munkát kellett vállalnom ahhoz, hogy legalább megközelítsük a korábbi életszínvonalat.
Most rendeződni látszik a helyzet, mivel lett új párom, és egy év után összeköltözünk, így a költségek (rezsi, kaja) megoszlanak. Nyilván sokkal könnyebb két jövedelemből fenntartani egy háztartást, mint egyből.
Miért akar válni a férjed?
Most valahogy nagyon az anyagiak felé (amit persze megértek) megy az fókusz. Nem lehet, hogy a férjed azt érzi csak a pénz miatt akarsz vele maradni?
Luxust es igenyeket ki kell szoritani
Internet konyvtarban is elerheto free wifi vel barhol.
Futes letekerni 18c nappal ejjel 15c
Napkozi egyedulallokent kersz tamogatast ra.
Gyerekek koltsegenek felet exeden hajtod be
Es elmesz teljes allasba dolgozni heti 6 napban min 8 orat.
Ez van ezzel kell elned
Uj kapcsolat soha nem megoldas mert fugges egy pasitol ugyanide vezet.
Imadkozz hogy ferjed visszafogadjon es epits onnalo jovot magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!