Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdeklődök arról, hogy válás után mennyi idő alatt lehet talpra állni mind anyagilag mind lelkileg?
Figyelt kérdés
Lelkiekben nagyon magam alatt vagyok, és nem akarok elválni, de nem tudok ellene tenni. Anyagi téren meg 4 órás munkám van aminimálbérért, családi pótlék, meg esetleg gyerektartás. Ezek összesen jóval 150000 alatt vannak. Hogyan lehet ennyiből megélni három embernek rezsit fizetni, ételt venni, ruházkodni. A téli időszakban a fűtésszámla havi 50-60ezer. Víz villany kábeltévé internet telefonszámla kb.45ezer. Kell az iskolába fizetni az etkezésért havi10ezer. Nincs albérlet, de hiteles a ház. A részem ott is 22ezer ft. A buszbérlet hármunknak kb10ezer. Ez a fűtésszámla nélkül cirka 90000. A téli időszakban nem jut majd kajára sem. Pedig szeretnék autót venni, nem állandóan buszozni. Semmi nem jön ki a fizetés munkabér gyerektartás trióból. Hogy a francban lehet így megélni? Mások hogyan csinálják? A férjem a közös cégünket Nekem adja 100%-ban. Mivel ő dolgozott benne már nem keres a cég semmit. Nem tudom mi lesz így velünk.2016. jún. 17. 20:24
21/41 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, de sehogy nem lehet kijönni Ennyi pénzből. 4 helyett 6 órás munkám lett. Napközis óvodából rögtön elhozatják a gyereket ha hőemelkedése van. Nem érdekel senkit, hogy dolgozom. Otthon maradni ha beteg, orvoshoz vinni bevásárolni, stb.... Egyedül szinte lehetetlen. Próbálom a több munkát, kevesebb költekezést, de szinte lehetetlen. Ha minden számlát kifizetem, akkor kb. 2 és fél hétig lehet kijönni a pénzből. 3.5-4ezer forintot tudok spórolni a telefont, és az internet lemondásával, ami sajnos nem sok. A ház nem csak az enyém. Nem tudom csak úgy eladni, cserélni.
2016. júl. 31. 21:25
22/41 anonim válasza:
Konkrétan az a kérdésed, hogyan lehet munka nélkül megélni?! Hát az tényleg nehéz. Keress egy normális munkát vagy indíts valami kis vállalkozást mert ez így nehéz lesz.
23/41 anonim válasza:
Nem itelkezek!ha te csinaltal rosszat a hazassagodban annak is megvolt a miertje!sajat tapasztalat 3 gyerek a legkissebb 1 eves!tehat gyesen vok.majusban mentunk szet(en kuldtem el)a kocsit elvitte,de egy honap mulva vissza adta..nem is orultem neki mert az is penz!spora van...nincs elitt kaja.gyermekvedelmit inteztem es egyedulalloi tamogatast.keves de legalabb az etkeztetest nem kell fizetni..nekem sincs segitsegem.de meg dolgozni is kellene...ja es eddig nem fizetett.
24/41 anonim válasza:
Elkuldted magadnak koszonheted
Inkabb a hazassagba kellett volna energiat fektetni
25/41 anonim válasza:
Szerintem ne ítélkezz rajta amíg nem tudod az okokat...
26/41 anonim válasza:
Valoszinuleg nem valalltam volna az egyedulletet a 3 gyerekkel ha nem lett volna ra okom.es nem panaszbol irtam,es segitseget sem kertem csak leirtam h mit lehet tenni esetleg kis jovedelembol!!mert ha hiszitek ha nem most meg ferre is tudok tenni!!a valas pedig ingyenes gyermekvedelmivel!
Egyebkent par mondatbol igazan lehet am itelkezni!!
27/41 A kérdező kommentje:
Nem nem az a kérdés, hogy lehet munka nélkül megélni. Csak annyi, hogy Ennyi pénzből más hogyan jön ki. Ha beteg a gyerek rögtön el kell hozni az oviból. Téli időszakban vgy fűtünk, vagy eszünk? Miért nem hajlandó megérteni a Férjem hogy ha elmegy nekünk végünk? Különben is egy házasságban jóbn-rosszban együtt vagyunk, nem? Meg kellene bocsásson Nekem. Miért hagyja, hogy a gyermekei nélkülőzzenek. Állandóan a fenenagy egótok körül forog minden. Megteszek mindent amit csak tudok, de nem érdekli. Lehet elrontottam akkor mikor hozzámentem.
2016. aug. 23. 23:03
28/41 anonim válasza:
A sorsod mindig tudatos vagy tudatalatti cselekedesed es donteseid kovetlezmenye.
Rosszul dontesz kovetkezmenyet viseled akar egy eleten at.
A trukk tanulni a hibakbol es javitani az eleteden
29/41 anonim válasza:
Veled kellene maradjon a nagy egoja ellenere is,meg ugy a gyerekek es penz altal is.de gondolj bele:ha nem bocsat meg akkor csak megrosszabb lesz a hazassagotok es a gyerekek szorongani fognak.alj minnel hamarabb a sarkadra!nem bekul annak ellenere sem h most mindent megteszel?!kuld el gondolkodni!!2 honap es konyorogni fog h egyutt maradjatok!es az nem ugy van h neki nem kell anyagilag segiteni.a tartozas felet is neki kell alnia
30/41 A kérdező kommentje:
Álljak minél előbb a sarkamra? Legyek határozott? Küldjem el 2 hónapra? A gond, hogy nem kell küldeni, megy magától is. Több mint 2 hónapja kérdeztem ezt meg, és semmi nem változott. Amint elküldöm egyedül vagyok mint a kisujjam, segítség nélkül. És anyagilag tönkremenve gondolkodhatok az életemen.
2016. aug. 24. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!