Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért van az hogy a válást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a válást többnyire mindig a nők kezdeményezik? Nekik lesz hamarabb elegük a kapcsolatból?

Figyelt kérdés
Olvastam erről statisztikákat és valami durva arányban a nők adják be válást többnyire. Miből eredeztethető ez?

2016. jún. 6. 08:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%

Én is arra gondolok, hogy a nők sokszor aktívabbak intézkedésben, bárminek az intézéséről legyen szó, tehát a válóper intézésében is.

Az én környezetemben nem lép félre több férfi, mint nő. Sőt, mostanában a férjemmel pont ezen hüledeztünk, hogy mennyi nő csalta meg körülöttünk a férjét, és most válik, és nem is akármilyen aljas módon zsákmányolva ki a férjét. És nekem ez új! Tök gáz!

2016. jún. 6. 12:11
 12/20 anonim ***** válasza:
96%
Én is azt mondom több férfi lép félre, szarja le a családját, agresszív otthon, de ők nem adják be a válást, mert nekik így kényelmes. Vagy lusta elballagni a bíróságig beadni, otthon meg van meleg kaja, tiszta ruha. Most már a nők, nem nagyon tűrik, hogy cselédnek nézzék őket. Az is tény sok papucs fárj is van, mostanában egyre többet látok magam körül, tudja, hogy kihazsnálják, de nem lép.
2016. jún. 6. 13:22
 13/20 anonim ***** válasza:
75%
Azért mert a férfinak még a langyos szrban ülni is előnyösebb. Főznek, mosnak, takarítanak rá, kiszolgálják, neki csak annyi a dolga, hogy dolgozzon 8 órát aztán böföghet a foci mellet, nevelik helyette a gyerekét, de azért ha 30 percet foglalkozni akar velük akkor kéznél is vannak, ha szerencsés akkor még szex is van és/vagy találhat magának szeretőt aki után kényelmesen hazajöhet a szép kis otthonába.
2016. jún. 6. 16:42
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
Magyarán ha egy férfi elváik akkor sokkal több dolga lesz, míg ha egy nő válik el, akkor megszabadul egy sor felesleges gondtól, mert eggyel kevesebb óriás bébit kell kiszolgálnia.
2016. jún. 6. 16:45
 15/20 anonim válasza:

Anyós (a nő anyja).. :( Először az anyós erőlteti a házasságot, aztán meg a válást, fontos neki, hogy senki ne érezze jól magát (ahogy a politikában a vezérünk)! :(

Esküszöm, ha a 2 házasságomban a feleségeim anyósai nem éltek volna, egyik sem végződött volna válással... Sikerült nekik mindenkit boldogtalanná tenni... :(

2016. jún. 7. 11:55
 16/20 anonim ***** válasza:

Utolso!a feleseged anyosa az az edesanyad.

Nalunk a ferj volt a csalfa de mivel mindig mindent en inteztem,kozos megegyezes mellett is ram harult ez.Neki jo volt ugy ahogy volt,akar maradhattunk is volna hazasok,a szerelemert meg eljar a szomszedba.

2016. jún. 7. 22:30
 17/20 anonim válasza:

Kösz 16-os, hogy észrevetted, helyesbítek (15 vagyok):

"ha a feleségeim anyjai"... :)

2016. jún. 8. 08:28
 18/20 anonim ***** válasza:
95%
A férfi el van a langyos fosban.Inkább félre kúr,de nem válik,mert kényelmes hogy van aki főz rá meg mos rá.
2016. jún. 8. 11:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Hát akkor én kivétel vagyok, mert én akartam válni és félre sem dugtam. 38/F És érdekes módon sok férfit ismerek aki ő akart válni, főleg ahol van 1-3 gyerek. Persze tudok egy példát ahol nincs gyerek és a férfi ősbunkó volt na ott nem ő akart válni. Inkább az a helyzet, hogy a nők szokták intézni a válást a volt feleségemnél is ő intézte hiába én akartam.
2016. jún. 24. 19:20
 20/20 Vazul65 ***** válasza:

"mos, főz" - are they in the room with us right now? :)

Nem hiszem el, hogy még mindig itt tartunk. Minden sarkon kifőzde, futár, olcsó és finom. A nők többsége pedig nem tud főzni, legalábbis egy szakácsnál biztosan nem jobban.

Egy automata mosógépet bárki be tud rakni. Lehet vasalásmentes ruhát venni, azzal sem kell tölteni az időt.

Manapság szinte semmi előnye egy férfinak a házasságból, cserébe a válás 50% bukó. (Ha nincs házassági szerződés.)

Ne legyetek már gyöpösek, a házassággal a nők sokkal többet nyernek.

2024. aug. 6. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!