Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a válást többnyire mindig a nők kezdeményezik? Nekik lesz hamarabb elegük a kapcsolatból?
Én is arra gondolok, hogy a nők sokszor aktívabbak intézkedésben, bárminek az intézéséről legyen szó, tehát a válóper intézésében is.
Az én környezetemben nem lép félre több férfi, mint nő. Sőt, mostanában a férjemmel pont ezen hüledeztünk, hogy mennyi nő csalta meg körülöttünk a férjét, és most válik, és nem is akármilyen aljas módon zsákmányolva ki a férjét. És nekem ez új! Tök gáz!
Anyós (a nő anyja).. :( Először az anyós erőlteti a házasságot, aztán meg a válást, fontos neki, hogy senki ne érezze jól magát (ahogy a politikában a vezérünk)! :(
Esküszöm, ha a 2 házasságomban a feleségeim anyósai nem éltek volna, egyik sem végződött volna válással... Sikerült nekik mindenkit boldogtalanná tenni... :(
Utolso!a feleseged anyosa az az edesanyad.
Nalunk a ferj volt a csalfa de mivel mindig mindent en inteztem,kozos megegyezes mellett is ram harult ez.Neki jo volt ugy ahogy volt,akar maradhattunk is volna hazasok,a szerelemert meg eljar a szomszedba.
Kösz 16-os, hogy észrevetted, helyesbítek (15 vagyok):
"ha a feleségeim anyjai"... :)
"mos, főz" - are they in the room with us right now? :)
Nem hiszem el, hogy még mindig itt tartunk. Minden sarkon kifőzde, futár, olcsó és finom. A nők többsége pedig nem tud főzni, legalábbis egy szakácsnál biztosan nem jobban.
Egy automata mosógépet bárki be tud rakni. Lehet vasalásmentes ruhát venni, azzal sem kell tölteni az időt.
Manapság szinte semmi előnye egy férfinak a házasságból, cserébe a válás 50% bukó. (Ha nincs házassági szerződés.)
Ne legyetek már gyöpösek, a házassággal a nők sokkal többet nyernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!