Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan hölgy-úr, aki megbánta a válást? 3 és fél éves kisgyermekkel 7 éves élettársi kapcsolatból mentem el.
Mielőtt valaki túlkombinálja, semmi tossz nem történt, csak nem illetünk össze. Kölcsönös udvariasságból raboltuk egymás idejét. Nme volt rossz pasi, valaki másnak, de nekem.
Viszont a Te párod Kedves Kérdező, egy nagy kerek NULLA, eszedbe ne jusson visszafogadni!
Kérdező, most úgy megbántottál. Leülök a reggeli kv-mmal, jó kis gombás rántotta parival. Na mondom, sírós sztori, a kérdező mégis fellángolt az exe iránt, megbánta a válást, örök szerelem, szőke herceg. Ez most kell a lelkemnek!!
Erre ez a sztori???:D Én nem ilyen lovat akartam:))
Kérdező, amiatt ne könyörögd vissza magad, mert a gyerekednek hiányzik. Hanem ha neked hiányzik és te szereted.:) Vagyis semmiképp ne könyörögd vissza, hanem hódítsd meg, ha ismét a társa szeretnél lenni!
26N
Ne könyörögd vissza magad, hiszen nem kelletek neki.
Amíg együtt voltatok, "bútordarabnak érezted" magad, de hát a lánya sem nagyon kell neki....
Nem változik meg tőletek.
"...Teljes munkamánia,a akapcsolatunk alatt is,..."
Szerintem keress olyan férjet aki örökölt 500 milliót, vagy a szülei pénzelik és akkor semmit nem kell csinálnia, csak csettintesz egyet és már nyal is! Vagy keress egy udvaribolondot, mert neked inkább az kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!