Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált anyák kisgyermekkel, új párod segít?
Figyelt kérdés
Értem arra, hogy mennyire vesz részt új párod abban, hogy neked segít pl. abban, hogy dolgod van, vigyáz rá, vagy elmegy helyette elintézni valamit, mert neked a gyerekkel kell lenni.stb...2014. jan. 28. 11:13
2/6 anonim válasza:
Az én párom fiai is velünk laknak. De semmi extrát nem csinálok, ugyanúgy főzök, mosok mintha csak a párommal laknék.
3/6 anonim válasza:
Háztartásban nem nagyon kapok segítséget, de ha a gyereknek kell valami abban mindig számíthattam rá. Vigyázni már nem kell rá, nem olyan kicsi, de pl. leül vele tanulni, ha nem ért valamit, csinál neki kaját, leviszi vele a kutyákat stb. Nem mondom, hogy apja helyett apja, mert nem ez a dolga (főleg, hogy az igazi apukára is lehet mindig számítani), inkább baráti a viszony.
4/6 anonim válasza:
Bármikor, bármiben számíthatok rá.
5/6 anonim válasza:
Én az új pár vagyok! De nem "répatolvaj!!!!"
Szóval egy lánya van a páromnak,aki az anyukájával él ,de sokat van velünk,amennyit csak lehet!
Igen mindenben számithat rám a gyerek...amikor nálunk van,ha szükséges orvoshoz viszem,tanulok vele,vásárolunk...tojást festünk Húsvétra :)) stb.
A párom külföldön dolgozik és a hosszabb szüneteket is nálunk tölti a gyerkőc,úgy is,hogy ha apa nincs itthon.
6/6 cassie94 válasza:
Anyukám elvált, 4 gyerek maradt nála, a mostani párja 10 évvel fiatalabb már 4 éve együtt vannak és van egy közös gyerekük, nagyon nagy segítség,hogy velünk van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!