Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léphetnék ki ebből a kapcsolatból költözés nélkül?
Biztos, hogy nem fogok ilyet találni ami ennyire olcsó és dolgozni is könnyen el tudok járni erről. Max hónapok, évek múlva. De annyi időt nem fogok bírni a szüleimnél munka mellett, ők hozzá vannak szokva hogy késő estig fent vannak, tesóim is hangosan hallgatják a zenét, hiába veszekszek velük már szinte sírva, hogy korán le kell feküdnöm, mert hajnali 4-kor kell kelnem, ráadásul a szüleim is állandóan meg akarták mondani hogy mikor mit csináljak... Három napot bírtam otthon miután hazaköltöztem egy vita miatt, többet nem bírnék.
Az exem meg kocsival jár, egyedül élne az anyjával ha hazaköltözne, annak a nyikkanása sincsen, otthon van egész nap, főz, takarít, maximum tévét néz... Munkába is el tud menni kocsival, nem kellene kínlódnia a buszok miatt....
Miért automatikus, hogy én menjek el, én szívjak?
Nem muszáj neked menned, de most írtad, hogy az exed nem akar. Akkor vállald be a háborút, az sem lesz jobb, mintha hazaköltöznél.
Miután te tetted fel ide a kérdést, gondolom te vagy jobban kibukva. Az exet mennyire viseli meg ez az állapot? Végül is ez egy állóháború, ki bírja tovább.
Kinek a nevén van a bérleti szerződés?
Mert ha a tiéden,akkor simán kirakhatod.
Kit érdekel,hogy nem akar menni?
Ne hagyd magad!!!!
Hát én forintosítanám azokat a dolgokat, amiket te fektettél a házba (gépek, felújítás), másik oldalon az a 3 hónap, amíg az ő fizetéséből éltetek és elé tolnám a papírt. Szerimtem még neki kellene fizetnie neked.
Ha ezután sem hajlandó távozni, hozzávágnám a hűtőjét, meg a mikróját, meg valamennyi pénzt, ha már ennyire fontos neki, aztán mehet az anyjához.
De ez az hogy én se akarok elköltözni. És még ha állóháború van, még akkor is jobban járok, mert van mivel munkába járnom és tudok aludni. Nem tudom, hogy ő hogy viseli, már nem is beszélünk egymással semmit, ha mégis akkor az csak ordítozás.
A szerződés mindkettőnk nevén van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!