Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válás/ külön költözés után mennyi idővel lett újra kapcsolatotok?
Lassan két éve váltam el, a kisfiam 4,5 éves.
Nincs senkim, egyedül élek a gyermekemmel.
Egyelőre nekem így jó.
Biztos vagyok abban, hogy a későbbiekben változhat a véleményem, de most a gyermeknevelés, a háztartás, a komoly munka, tanulás és a rendszeres sport, valamint hétvégén a tartalmas együtt töltött programok kitöltik az időnket.
Jelenlegi élethelyzetemben nem is tudom elképzelni, hogy mikor lenne időm egy másik felnőtt emberre.
(persze ez oda-vissza ható dolog: mivel jelenleg nemérzem szükségét, ezért nem is látom a lehetőséget, hogy időben hogy tudnám megvalósítani. Ha erős igényem, vágyam lenne rá, akkor nyilván meg tudnám teremteni időben is a feltételeket :)
Én abban hiszek egyébként minden emberi kapcsolat viszonylatában, hogy a kinek-kinek habitusa és igényszintje szerint le kell érzelmileg is zárni egy hosszabb kapcsolatot, kell idő a "gyászra", a függetlenedésre, az anyagi-érzelmi újrafelépülésre.
Nekem erre néhány hónap vagy fél év nem elegendő- el sem tudtam volna képzelni, hogy válás után számomra ilyen gyorsan már összeköltözés stb. van.
Az én tempóm ilyen.
4. válaszoló vagyok.
Megkérdezhetem, hogy miért kellett lepontozni?
Normálisan válaszoltam.
jó kérdés :)
18 hónapja vagyok egyedül és most talán talán úgy tűnik nálam is kopogtat a szerelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!