Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás/ külön költözés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás/ külön költözés után mennyi idővel lett újra kapcsolatotok?

Figyelt kérdés
Válás után kinek hogyan alakult a magánélete? Mennyi idő után alakult ki újra kapcsolatod? Ha volt gyerek mit szólt hozzá, hogyan fogadta hogy Anya/Apa mással alszik vagy más is jelen van a hétköznapokban, még ha nem is laktatok együtt?

2015. jan. 8. 09:04
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
szétköltözés után fél évvel lett új kapcsolatom, a lányom jól viselte, nagyon szereti a jelenlegi férjemet :)
2015. jan. 8. 09:09
 2/8 anonim ***** válasza:
68%
Nekem a válás után fél évvel lett új kapcsolatom. A lányom már tizenéves volt akkor, úgyhogy nem volt kétsége afelől, hogy az anyja miért alszik máshol és nem velünk.
2015. jan. 8. 09:10
 3/8 anonim ***** válasza:
70%
Mi jó ideig nem tudtunk külön költözni,de már külön utakon jártunk.A különköltözésünk előtt 6 hónappal ismertem meg a jelenlegi férjemet.A gyerekeknek sokáig nem mutattam be,nem is beszéltem róla,(4 és 10 évesek voltak ekkor)de sokszor hallották,hogy beszélünk telefonon,és tudták,hogy anya és apa már nem egy pár csak barátok,amikor külön költöztünk,utána olyan 3 hónappal később mutattam be a gyerekeknek,nagyon jól sikerült már az első találkozás is,azóta is problémamentes,jó a a kapcsolatuk.
2015. jan. 8. 09:15
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Lassan két éve váltam el, a kisfiam 4,5 éves.

Nincs senkim, egyedül élek a gyermekemmel.

Egyelőre nekem így jó.

Biztos vagyok abban, hogy a későbbiekben változhat a véleményem, de most a gyermeknevelés, a háztartás, a komoly munka, tanulás és a rendszeres sport, valamint hétvégén a tartalmas együtt töltött programok kitöltik az időnket.

Jelenlegi élethelyzetemben nem is tudom elképzelni, hogy mikor lenne időm egy másik felnőtt emberre.

(persze ez oda-vissza ható dolog: mivel jelenleg nemérzem szükségét, ezért nem is látom a lehetőséget, hogy időben hogy tudnám megvalósítani. Ha erős igényem, vágyam lenne rá, akkor nyilván meg tudnám teremteni időben is a feltételeket :)

Én abban hiszek egyébként minden emberi kapcsolat viszonylatában, hogy a kinek-kinek habitusa és igényszintje szerint le kell érzelmileg is zárni egy hosszabb kapcsolatot, kell idő a "gyászra", a függetlenedésre, az anyagi-érzelmi újrafelépülésre.

Nekem erre néhány hónap vagy fél év nem elegendő- el sem tudtam volna képzelni, hogy válás után számomra ilyen gyorsan már összeköltözés stb. van.

Az én tempóm ilyen.

2015. jan. 8. 09:22
 5/8 anonim ***** válasza:
58%

4. válaszoló vagyok.

Megkérdezhetem, hogy miért kellett lepontozni?

Normálisan válaszoltam.

2015. jan. 8. 09:31
 6/8 anonim ***** válasza:

jó kérdés :)

18 hónapja vagyok egyedül és most talán talán úgy tűnik nálam is kopogtat a szerelem...

2015. jan. 8. 10:18
 7/8 anonim ***** válasza:
2 hónappal költözés után ismertem meg a második férjem. A válás fél évig tartott ezek után, szóval bőven együtt voltunk már, mire kimondták a válásom. 3 év után újraházasodtam.
2015. jan. 8. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
2 het utan ismertem meg jelenlegi ferjem es gyorsitott valassal mar 5 honappal kesobb ujra hazas voltam es meg most is az vagyok:-)
2015. jan. 8. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!