Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lépjek ki ebből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek ki ebből a kapcsolatból? Csak a költözés segít?

Figyelt kérdés

1,5 éve viszonyom van a szomszédommal. Én egyedülálló vagyok, ő otthon a gyerekekkel. Először csak összejártunk, beszélgettünk, aztán néha szexeltünk. Most viszont már komolyak az érzelmeim iránta, de nem akarom megkérni hogy váljon el miattam.

Szeretném vele megszakítani a kapcsolatot, de nem tudom, hogy van-e ennek úgy értelme ha továbbra is egy házban élünk.

Költözzek?

2013. ápr. 23. 18:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kell költözni. Egyszerűen csak nem kell eljutnia szexig. Idővel megoldódik a probléma.
2013. ápr. 23. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Alapjáraton nem kellett volna házassal kezdened...

Egyébként növessz gerincet, úgy könnyű lesz kilépni!

2013. ápr. 23. 18:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Csak nehéz, mert ő egész nap itthon van a gyerekekkel még januárig, én meg itthonról dolgozok.

Nem tudom, hogy tudnék így nem vele lenni :-(

2013. ápr. 23. 18:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne menj át, ne nyiss ajtót ha csönget, de előtte mond el neki, hogy sajnálod de nem szeretnéd még jobban összezavarni az életét, és szakíts vele. eleve hogy mehettél bele abba, hogy férjezett asszonnyal kezdj? Ráadásul kismamával. Basszus.
2013. ápr. 23. 18:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő.
2013. ápr. 23. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!