Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hűtlen férj új nőjét hogyan szokta fogadni a környezete válás után? Családra, barátokra gondolok. Ti hogyan fogadnátok?
Egymásba szerettünk, ő nős, én szingli, mindkét oldalon 1-1 gyerek. Az övé még baba, az enyém már óvodás. Egy hete vagyunk együtt, de közös jövőt tervezünk. El akar válni és hozzám költözni 1 hónapon belül. A gyereke minden második napját és éjjelét velünk tölti majd, felesben nevelnék ugyanis tovább. Olyan leszek, mint valamiféle második anya az életében. Mivel babakorában csöppenek a képbe, így valószínűleg erős kötődésünk lesz egymáshoz. Az én gyerekem amúgy velem él. Nagyon szeretjük egymást ezzel a férfival, családdá akarunk válni. Később közös gyermeket is szeretnénk.
A válást mindenki ellenzi a környezetében, arról meg hallani se akarnak, hogy beleszeretett valaki másba. Még nem borított otthon amúgy, de fog. Tuti. Viszont ha megvalósulnak a terveink a közös életünkre vonatkozóan, elkerülhetetlen a környezetével való találkozásom. Szeretnék jóban lenni velük. A családjával, a baráti társaságával. Azt is furának érezném, ha a feleségével nem lennék beszélőviszonyban, hiszen a gyerkőc miatt szerintem ideális esetben mindenképp találkozni fogunk. Mire számíthat ilyenkor az új nő a férfi környezetétől? Mire figyeljek oda, ha jó viszonyt szeretnék mindenkivel? (Azon kívül persze, hogy ne szeressem el a másik nő férjét. Ez már ugyanis megtörtént, más tippet kérek.)
"Kezdem érteni, miért vannak kisajátításról panaszkodó elvált apák. Eddig azt gondoltam, biztos van valami vaj a fülük mögött, és okkal nem engedik hozzájuk a gyerekeket korlátlanul. Kezdem kapiskálni, hogy tévedtem. Félelmetesek vagytok."
Senkit sem sajátítunk ki,de ha mégis,majd a hozzád hasonló r ibancok megvigasztalják,sőt még a gyerekeinket is felnevelik helyettünk :D
És a te gyereked is szokott az apjánál meg az új pótmaminál alukálni?
Miért ment tönkre a kapcsolatotok, ha ennyire tudsz mindent a férfiakról?
Az én gyerekem sosem alszik az apjánál. A felesége nem viselné el. Máshol találkoznak. Ha jobbfej felesége volna, nem tiltanám, megbarátkoznék vele.
Amúgy egy kis helyzetjelentés: boldogok vagyunk, együtt élünk, az asszony szenved, nehezen néz szembe a tényekkel, de a gyereken eddig nem volt vita. Sajnálom őt, biztos szar, de fel fog állni. Nélkülem is idejutottak volna, csak hosszabb kínlódás után. Nincs bűntudatom, boldog vagyok. Ez neki persze most pech, de ilyen az élet. Majd talán lesz egy olyan férje aki végre igazán szereti. A jelenlegi férjét ugyanis nekem teremtették, nem neki.
Milyen magas lo ?
Egy egyszeru ribizli a kerdezo semmi mas
:D Rib.anc
Ha ez igaz(bár kétlem), az élet vissza adja majd idővel. Ahogy az a nő is visszakapta, aki a mi családunkat robbantotta 25 éve. Most ő szenved, mert a 2 lányával ugyanaz történt, amit ő csinált velünk.
Amúgy szerintem kamu.
Na kerdezo a behazudott eleted hogy van? Mert amit leirtal abbol
1 : nem igazan tudom elhinni hogy valos
2 : vagy valos volt amig tartott az ujdonsag varazsa, de ez esetben a pasirol van meg a velenyem.
Szerintem mar reg szetmentetek, ha meg nem, akkor csak ido kerdese.
Amugy a kornyezetemben eleg sok ilyen csalad van akik "megosztott felugyeletet" akartak a gyerekeknek (bar ok mar nagyobbak, mindegyik 10 ev koruli vagy afelett) es mindenhol a gyerek szenvedett pokolian. De ha nektek ez igy jo...
Csak az elet ennel igazsagosabb. Nekem tuti nem kellene ennyire gerinctelen pasas. De ki mit foz, olyat eszik ugye...
Úgy rühellem ezeket az embereket akik itt szentek és a házasság és fúj az új nő máglyára vele...
Meg sem érdemelnek ha nem fogadnak el. Nem kell megszerettetned magad, nem vagy köteles semmire. Legyél normális és kész :)
De azt hogy alázzanak ne hagyd. A pasi hibája is.
Igen a hazassag hivatalos szovetseg orszag vilag elott
A szereto statusz pedig hogy is mondjam
NULLA az a no aki mas ferje kozeledeset elfogadja nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!