Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A hűtlen férj új nőjét hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hűtlen férj új nőjét hogyan szokta fogadni a környezete válás után? Családra, barátokra gondolok. Ti hogyan fogadnátok?

Figyelt kérdés

Egymásba szerettünk, ő nős, én szingli, mindkét oldalon 1-1 gyerek. Az övé még baba, az enyém már óvodás. Egy hete vagyunk együtt, de közös jövőt tervezünk. El akar válni és hozzám költözni 1 hónapon belül. A gyereke minden második napját és éjjelét velünk tölti majd, felesben nevelnék ugyanis tovább. Olyan leszek, mint valamiféle második anya az életében. Mivel babakorában csöppenek a képbe, így valószínűleg erős kötődésünk lesz egymáshoz. Az én gyerekem amúgy velem él. Nagyon szeretjük egymást ezzel a férfival, családdá akarunk válni. Később közös gyermeket is szeretnénk.

A válást mindenki ellenzi a környezetében, arról meg hallani se akarnak, hogy beleszeretett valaki másba. Még nem borított otthon amúgy, de fog. Tuti. Viszont ha megvalósulnak a terveink a közös életünkre vonatkozóan, elkerülhetetlen a környezetével való találkozásom. Szeretnék jóban lenni velük. A családjával, a baráti társaságával. Azt is furának érezném, ha a feleségével nem lennék beszélőviszonyban, hiszen a gyerkőc miatt szerintem ideális esetben mindenképp találkozni fogunk. Mire számíthat ilyenkor az új nő a férfi környezetétől? Mire figyeljek oda, ha jó viszonyt szeretnék mindenkivel? (Azon kívül persze, hogy ne szeressem el a másik nő férjét. Ez már ugyanis megtörtént, más tippet kérek.)

2016. máj. 27. 16:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod, hogy egyik nap anyánál, másik nap nálatok lenne a gyerek. Ezt te honnan veszed? Hisz azt írtad, hogy a feleség még nem tud semmiről! Nekem ez nagyon nem világos.
2016. máj. 30. 12:55
 42/70 anonim ***** válasza:
100%
Csak osszevissza beszel mert mar megvizionalta, hogy ok hogyan lesznek egy csalad ezzel a minta emberrel. Ne torodj vele :'D.
2016. máj. 30. 13:01
 43/70 anonim ***** válasza:
98%

A jogász vagyok...

Közös megegyezés?!?!

Gondold bele magad a feleség helyzetébe. Szültél egy gyereket, ANYA lettél, megváltoztál és nem minden pink, mindenkinél van ilyenkor baj. Kevesebbet alszunk, türelmetlenebbek vagyunk stb.

Erre az a bunkó férjed, ahelyett hogy szólna, hogy xy dolog máshogy lenne jó, felszed valami ostoba ribit. Aztán odaáll eléd, hogy akkor felesbe neveljük az egy éves gyereket!!!

Hát én a csaj helyébe olyan ügyvédet szereznék, hogy nemhogy a gyereket te soha nem látnád, de apuka is csak nehézkesen + olyan gyerektartást rávernék, hogy az elkövetkezendő 18-20 éveben nem fogtok nyaraláson gondolkozni!

2016. máj. 30. 13:42
 44/70 anonim ***** válasza:
81%

Utolso pacsi !!

En meg is tepnem a ringyot de csak kicsit ne legyen nyoma

2016. máj. 30. 13:56
 45/70 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó! Én nem tépném meg.

Épp elég büntetés a naiv butaság.

2016. máj. 31. 13:28
 46/70 anonim ***** válasza:
100%

Na hát engem érdekelne, hogy mi lett?

Meg hogy honnan veszed, hogy lesz közös megegyezés, mikor a faszid felesége még azt se tudja, hogy lenne miröl megegyezni? :D

2016. jún. 11. 08:59
 47/70 anonim ***** válasza:
85%

Ugy latom valtozik a vilag egyre tobb a csontbuta ribizli akik azt hiszik az o nunajuk aranybol van gyemantal kirakva es ha szetteszik akkor mindent megkapnak.

Semmit nem tisztelnek de minden suket dumat bevesznek.

Nevetsegesen naivak es ket sablon mondat utan terpesztenek

Majdnem sajnalni valoak

2016. jún. 11. 09:19
 48/70 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne legyetek már ilyenek! Nem ér rá itt baromságokat irkálni, biztos most rendezi be a házat élete szerelmével és nevelgeti a közös megyegyezés eredményeként újdonsült gyerekét :D
2016. jún. 13. 23:21
 49/70 anonim ***** válasza:
82%

Nem akarom bantani a kerdezot, de van egy egy honapos babank, ha a ferjem elvalna es osszejonne valami novel, akkor az monkretan kizart, h a no a gyerekem kozelebe megy, mert csak nalam, az en jelenletemben lathatja a fèrjem minimum addig, amig anyatejes.

Utana pedig kozos megegyezessel, de meg ugy sem biztos, h en 10 eves koraig belemegyek abba, hogy baratnokkel ismerkedjen, kiveve akkor ha az illeto szimpatikus es x eve stabilan egyutt vannak.

2016. jún. 14. 00:15
 50/70 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mar okafogyott a kerdes, a kerdezo el lett hagyva amin o oszinten meglepodott, a Ferj meg uj noket hiteget. Azert jol tolja a pasi :D
2016. jún. 14. 07:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!