Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A hűtlen férj új nőjét hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hűtlen férj új nőjét hogyan szokta fogadni a környezete válás után? Családra, barátokra gondolok. Ti hogyan fogadnátok?

Figyelt kérdés

Egymásba szerettünk, ő nős, én szingli, mindkét oldalon 1-1 gyerek. Az övé még baba, az enyém már óvodás. Egy hete vagyunk együtt, de közös jövőt tervezünk. El akar válni és hozzám költözni 1 hónapon belül. A gyereke minden második napját és éjjelét velünk tölti majd, felesben nevelnék ugyanis tovább. Olyan leszek, mint valamiféle második anya az életében. Mivel babakorában csöppenek a képbe, így valószínűleg erős kötődésünk lesz egymáshoz. Az én gyerekem amúgy velem él. Nagyon szeretjük egymást ezzel a férfival, családdá akarunk válni. Később közös gyermeket is szeretnénk.

A válást mindenki ellenzi a környezetében, arról meg hallani se akarnak, hogy beleszeretett valaki másba. Még nem borított otthon amúgy, de fog. Tuti. Viszont ha megvalósulnak a terveink a közös életünkre vonatkozóan, elkerülhetetlen a környezetével való találkozásom. Szeretnék jóban lenni velük. A családjával, a baráti társaságával. Azt is furának érezném, ha a feleségével nem lennék beszélőviszonyban, hiszen a gyerkőc miatt szerintem ideális esetben mindenképp találkozni fogunk. Mire számíthat ilyenkor az új nő a férfi környezetétől? Mire figyeljek oda, ha jó viszonyt szeretnék mindenkivel? (Azon kívül persze, hogy ne szeressem el a másik nő férjét. Ez már ugyanis megtörtént, más tippet kérek.)

2016. máj. 27. 16:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 A kérdező kommentje:

Ejha! Micsoda indulatok.

Nos, megértem hogy pofáraesést jósoltok, valóban szürreális képzelgésnek hangzik, amit leírtam, de a kérdésem szempontjából ez mellékes. Ha pofáraesem, hát pofáraesem, az én bajom lesz. (Nem fogok.)

A bíróság biztosan nem így ítélne gyermekelhelyezés ügyben, de meg tudnak egyezni egymás közt. A férj nem hagyja el a gyerekét. Félig ő, félig az anya fogja nevelni. És egy válás bizony ilyen, a felek (az anya is) előbb vagy utóbb új párra lelnek, aki szintén részt vesz majd a gyerek életében. Ezt tiltani lehetetlen, ahhoz a szülőtől kellene tiltani a gyereket, de ennyire azért nem hülye a felesége.

Mindegy, a fenti témákat tekintve nem vagyok bizonytalan. Az érdekelne inkább, hogy ha mondjuk a felnőtt fiatok elválna egy nő miatt, ti hogyan viszonyulnátok az új nőhöz?

2016. máj. 27. 23:19
 22/70 anonim ***** válasza:
87%
Babat tovabbra sem ugy nevelnek felesben, ahogy te elkepzelted ez az egyik, a masik pedig hogy teljesen mas dolog parra lelni valas utan x idovel, mint kisbabas pasit elszeretni a felesegetol es csaladjatol, igy inkabb ne probald legitimzalni a szituaciodat egy total mas, elkepzelt helyzetre szabott valaszokkal, hogy mit csinalnank felnottkent ha... felnottkent sem szereti az atlag ember az ilyen szintu erkolcstelenseget, amit te itt mutogatsz, azzal a felkialtassal hogy "mar ugyis megtortent". A legnagyobb baj (bar ez nem meglepo, mert siman kikezdtel egy kisbabas csaladapaval), hogy eszre sem veszed magad es almokba ringatod magad. Gondolod hogy akit igy vinni lehetett, azt majd toled nem lehet vinni, amikor te leszel ott egy ujabb babaval "mert ti csalad akartatok lenni"? Dehogynem. Sajnos mindig vannak viszketo p***aju rufkek, mint te is voltal, csak akkor ok lesznek a friss elmeny.
2016. máj. 27. 23:38
 23/70 anonim ***** válasza:
38%

Haaaat ha anya lennek es lenne egy felnott fiam aki boldogtalan hazassagban el a felesegevel es ez kihat az egesz eletere, akkor nem fogok orulni de tamogatni fogom a donteseben es megprobalom elfogadni az uj not, de a volt feleseggel is kapcsolatban maradok (ha joban lennenk:-).

Az uj novel kapcs lennenek fenntartasaim, de ezt velhetoleg a ferjemmel beszelnem meg:-))Szulokent ha azt latnam h jo ember es szereti a gyerekemet es boldogga is teszi, az szamomra eleg. Belul nyilvan fajna, hogy elhagyja a feleseget de ugy lennek vele, hogy inkabb valjon el es legyen boldog, mint maradjon egy boldogtalan hazassagban.

Mas kerdes, hogy en ezert nem a csajt fogom hibaztatni, konkretan senkit nem fogok mert sosem itelkezem (legalabbis igyekszem:-))). A ferjem (ami egyebkent van) o hozzam hasonlo, mi eleg nyitott felfogasuak vagyunk, sot, a szuleink is ilyenek, igy nottunk fel.

33/N

2016. máj. 27. 23:54
 24/70 anonim ***** válasza:
85%

Jézusom, te tényleg szívhattál valamit... Ennél még a kishugomnak is több esze van, ezeket azért te sem gondolhatod komolyan.

De első nekifutásnak: anya létedre egy ócska kis r*ibi vagy, erkölcsileg 0 "nőszemély", aki undorító féreg módon épp szétcseszi más házasságát. Taps, taps, remélem nagyon büszke vagy magadra. És akkor téged fogadjanak majd el? :D Szánalmas, senki nem szereti az ilyen patkányokat.

2016. máj. 28. 00:31
 25/70 A kérdező kommentje:

Ami a gyerekfelügyeletet illeti, igen, lehet hogy nem naponta lesz váltás, de ez részletkérdés. A lényeg, hogy az ideje felét az apjával tölti majd a gyerek.

Az, meg hogy majd elhagy-e engem is ez a könnyenvihető erkölcstelen férfi, legyen az én gondom. Tudom, mindenki örülne, hogy az élet igazságot szolgáltatna, de itt nincs semmilyen bűn. Ez egy nem működő házasság volt, majd párra lel az anyuka is, és mindenki boldogan él amíg meg nem hal.

2016. máj. 28. 09:23
 26/70 anonim ***** válasza:
85%
Hat, te valamit tenyleg szivtal hanyadek no... persze, ilyenkor hirtelen nem mukodik a hazassag mar regota (azert vallaltak gyereket is frisseben gondolom...), es barmit megtenne hogy elszabaduljon a borzaszto felesegetol... aki epp most adott eletet a gyerekenek. Vegul is megerdemlitek ti egymast :'D. Baba eseteben pedig nagyon ritka eleinte a kozos felugyelet (mert lehetetlen lenni kivitelezni - de a te ertelmi szinteden es kepzelgeseiddel, megertem ha ez ot hozzaszolo utan sem jott meg at), plane rufkek jelenleteben.
2016. máj. 28. 09:29
 27/70 anonim ***** válasza:
84%

Ja persze-persze, nem működő házasság stb. Azért szült nem rég a feleség egy babát, ugye? Mert olyan szar a házasság. Hagyjuk már, mindegyik ezt mondja.

Annyira bírom, hogy az ilyen olcsó kis filléres nők, akikbe semmi tartás nem szorult mindig megmagyarázzák a bizonyítványukat és mindig találnak "megfelelő" indokat arra, hogy miért is pörögnek FOGLALT férfiak farkán. Hányinger komolyan.

Állíthatod itt, hogy te ártatlan kisbarany vagy, erőlködhetsz, hogy egy házasságot tönkrecs*eszni nem bűn (????!), attól még az igazság mindig az, hogy egy hulladék ember vagy. És nyugodj meg, mert az ilyenek úgyis kamatostul kapják vissza a sok szart, majd meglátod ;)

2016. máj. 28. 10:40
 28/70 A kérdező kommentje:

A baba lassan egy éves lesz. Azért nem tegnap volt az a szülés... Nem újszülöttről van szó, nincs semmi kivitelezhetetlen abban, hogy felesben neveljék.

A többire nem reagálok érdemben. Nem érdekel, mit gondoltok, én biztos vagyok a döntéseimben. Az érdekelt volna, amit csak kevesen írtak le: családok és barátok szemszögéből hogyan reagálnátok. Vagyis olyan emberek helyében, akik bennsőséges viszonyt ápolnak a férjjel.

2016. máj. 28. 11:19
 29/70 anonim ***** válasza:
40%

23-as vagyok ez a kerdes most mindenkinek szol, mert TENYLEG erdekel es kivancsi vagyok:-)

Szoval miert gondoljak az emberek, hogy akik most vallaltak gyereket azoknak jo hazassaguk?Rengeteg ember (sajnos) a gyerekben latja az utolso eselyt a kapcsolat "megmentesere", de egy rossz kapcsolatban a gyerek csak tobbet ront a helyezeten:-)

Ez volt a sajat velemeny:-)Viszont kivancsi lennek masok velemenyere, marmint h mibol gondolajatok?(nem kotekszem vagy ilyesmi, hanem tenyleg nem tudom es van egy ismerosom hasonlo helyzetben, marmint s srac el egy boldogtalan hazassagban, beleszeretett a baratnombe (no vagyok:-))), bem tortent koztuk semmi mert hazasok, bla bla..a lenyeg, h a baratnim felmondott, megtudtak h szerelmesek egymasba es ket honap mulva a pasi felesege terhes lett.

Ezert kerdezem, h ilyenkor mi van?:-))

2016. máj. 28. 11:30
 30/70 anonim ***** válasza:
100%
Ott van minden hozzaszolasban a valasz. Szerinted, ha idegen emberek igy velekednek a viselkedesedrol, akkor azok akik esetleg meg szeretik is a feleseget, a baratai, a ferj anyja es stb. akkor ok szerinted mennyire turnek meg maguk mellett egy ilyen not mint te? Remelhetoleg semennyire. Bekes semmibe vetel, ez a legjobb amit kituzhetsz magad ele, es majd idovel ha felfogod, hogy de igenis nem riszaljuk a p***csankat nos ferfiak elott, mert elitelendo viselkedes, akkor rajossz hogy miert.
2016. máj. 28. 12:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!