Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A hűtlen férj új nőjét hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hűtlen férj új nőjét hogyan szokta fogadni a környezete válás után? Családra, barátokra gondolok. Ti hogyan fogadnátok?

Figyelt kérdés

Egymásba szerettünk, ő nős, én szingli, mindkét oldalon 1-1 gyerek. Az övé még baba, az enyém már óvodás. Egy hete vagyunk együtt, de közös jövőt tervezünk. El akar válni és hozzám költözni 1 hónapon belül. A gyereke minden második napját és éjjelét velünk tölti majd, felesben nevelnék ugyanis tovább. Olyan leszek, mint valamiféle második anya az életében. Mivel babakorában csöppenek a képbe, így valószínűleg erős kötődésünk lesz egymáshoz. Az én gyerekem amúgy velem él. Nagyon szeretjük egymást ezzel a férfival, családdá akarunk válni. Később közös gyermeket is szeretnénk.

A válást mindenki ellenzi a környezetében, arról meg hallani se akarnak, hogy beleszeretett valaki másba. Még nem borított otthon amúgy, de fog. Tuti. Viszont ha megvalósulnak a terveink a közös életünkre vonatkozóan, elkerülhetetlen a környezetével való találkozásom. Szeretnék jóban lenni velük. A családjával, a baráti társaságával. Azt is furának érezném, ha a feleségével nem lennék beszélőviszonyban, hiszen a gyerkőc miatt szerintem ideális esetben mindenképp találkozni fogunk. Mire számíthat ilyenkor az új nő a férfi környezetétől? Mire figyeljek oda, ha jó viszonyt szeretnék mindenkivel? (Azon kívül persze, hogy ne szeressem el a másik nő férjét. Ez már ugyanis megtörtént, más tippet kérek.)

2016. máj. 27. 16:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
0%
Èn vagyok a a hütlenkedő ribi és a mi baráti körünk nagyon megoszlot! Mi egy baráti társaság voltunk (férj én szerető) nálunk van aki teljesen elfordult tölünk es van aki a férjemtől de van olyan is aki joban maradt vele is velünk is! Az elején az én családom is eldordult tölem de szerencsére megbékéltek mára! Mi boldogok vagyunk a férjem is 1-2 nap alatt talált valakit és boldog! A gyermekem velünk él a párom elfogadta az apa nagyon nem is látogatja( leköti az új szerelem)! Mi együtt is élünk már! Az párom családját nem tudom hogy gondolkodnak a helyzetről!
2016. máj. 27. 17:29
 12/70 anonim ***** válasza:
100%
Jezus ereje, itt midnenki ennyire igenyes? Exferj miutan a felesege elhagyta, 1-2 napon belul talalt uj tarsat?!?! Nincs tobb kerdesem...
2016. máj. 27. 17:35
 13/70 rrrrrreennnnn ***** válasza:
95%

Nemhogy egy pàr hete ismert nőnek, a BABÂT SENKINEK!!!

Te normàlis vagy egyàltalàn?????

Egy hete vagytok együtt és közös jövőt terveztek. Sírhatnékom lett te ostoba rüfke.

Szòhoz sem jutok. Semmit nem fog otthon borítani, mert b...ra kellesz neki. Ez a tuti, a te szavaiddal élve.

Gondolkozzàl màr te anyaszomorítò, te... Ha valaki képes a babakorù gyerekét otthagyni, mire szàmíthatsz tőle? Ha nekem valaki ilyet mondana, hogy otthagyja a BABÂT, leköpnèm. Gusztusom nem lenne még a làbam is szétrakni neki.

Milyen jô viszonyt akarsz te àpolni az exszel? Minek kéne nektek beszélni a "gyerkőc miatt"???!!!!

Egy dolog, hogy mit csinàltàl, de egy végtelen sötét, buta nőstény vagy.

Biztos, hogy kamu, ilyen nem létezik.

2016. máj. 27. 17:35
 14/70 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolat sokszor ugy müködik hogy eleinte minden nagyon szép aztán kezdődnek a problémák. Egy hét összeköltözés után nagyon gyerekes gondolkodásra val, ha erre akarsz épiteni. Térj le a való világba és gondold át, a feleség még nem is tud rólad, és akivel tervezel pasival még Te nem is ismerted ki, még idő se volt rá.. majd erre a témára térjél vissza 1 év mulva.
2016. máj. 27. 17:42
 15/70 anonim ***** válasza:
100%

Majd egy hónap múlva kiderül, akkor már nálad fog lakni, a gyereke is félig, még minden rózsaszín lesz és habos.

Vagy addigra rájön, hogy te se kellesz neki, nem fogja a te kölköd se nevelgetni, és mivel minden lukad betömte, nem tudsz már újat mutatni, és marad a feleségével.

Te meg kereshetsz másik balekot, aki eltartja a zabigyereked.

Mondjuk nekem olyan pasi se kéne, aki épp csak felcsinálja a feleségét de képes babával otthagyni egy új punciért.

Tudom, nem mindenkinek fontos a hűség és a megbízhatóság, de nekem még igen.

Azért mielőtt a kölyköd elkezdi apunak szólítani, meg teherbeesel tőle "véletlen", tegyetek félre kaucióra. Mert ez nem lesz tartós kapcsolat.

A helyedben meg elsüllyednék. Annak a nőnek elveszed a férjét, és már a gyereke is kéne!? Azon nem csodálkozok hogy a kölyköd apja elmenekült tőled....

Ez is el fog.

2016. máj. 27. 17:45
 16/70 anonim ***** válasza:
100%
Te mit szivtal amugy, hogy ennyire alomvilagban elsz, hogy minden masodik nap, meg beszeloviszony (szigoruan a baba miatt... hanynom kell. Ha ennyire a sziveden viseled a sorsat, akkor ne fugasd magad az apjaval, ne pedig azon gondolkozz hogyan lehetne beszeloviszonyod az edesanyjaval...) meg ki tudja, meg micsoda... jo, nem mintha ez megtortenhetne, mert a pasi kb. pont akkor fog boritani barmit is barmerre, amikor Torokorszag EU tagsagot kap :'D. Mindegy. Tanacs kell? Huzd meg magad, mert barmily hihetetlen ez a te alomvilagodban, nehany embernek van erkolcsi erzeke es moralis tartasa, amibe nem fer bele egy olyan no, aki ilyen hulladek viselkedest tanusit, majd tedd ossze a ket kezed, ha bekesen semmibe veszned. A feleseg babajat meg hagyd beken es bizd ra, hogy milyen kapcsolatot engedelyez kialakulni a gyermeke es egy ilyen tartasu no kozott mint te vagy, mert ehhez neked az eg vilagon semmi kozod. Hanyni kell toled, eskuszom... plane ugy hogy te is anya vagy. Mindig meglep hogy valakinek mennyire tudnak viszketni egyes testreszei.
2016. máj. 27. 19:38
 17/70 anonim ***** válasza:
100%

Kiscsillag, hadd mondjak valamit. Az apam ezt egyszerre 5 novel jatszotta el parhuzamosan. Es mindegyik azt hitte, hogy 1 honapon belul koltozes lesz es ilyen meg olyan csladalapitas. Nekuk gyerekeknek a volt a fura amikor egyik-masik ugy akart velunk viselkedni mintha anyank helyett anyank lenne. Aztan megertettuk. Mondanom sem kell egyik novel sem lett osszekoltozes, nemhogy 1 honapon belul, de kulonbozo hantaszovegekkel evekig huzta a viszonyokat.

Mindegyik, egytol egyig elhitte, hogy na most vegre boritani fog otthon.

Evekig nem tette, es most is anyammal van. 41 eves hazasok...

2016. máj. 27. 20:07
 18/70 anonim ***** válasza:
100%
És ezt így mind 1 hét után? Komoly... nehogy aztán pofára ess!
2016. máj. 27. 20:58
 19/70 anonim ***** válasza:
100%
Ja majd az anyuka oda adja a babáját minden másnap egy ismeretlen nőnek.Valószínű.Ezt még a bíróság sem hiszem,hogy engedélyezné mert nem egészséges.3 éves korig az apa el se viheti az anya bele egyezése nélkül csak otthon látogathatja.A kérdés adott: mit szívsz?
2016. máj. 27. 21:01
 20/70 anonim ***** válasza:
100%
Hahaha...
2016. máj. 27. 21:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!