Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem tönkre akar tenni mit csinálya?
Figyelt kérdés
Mit tudok csinálni? Ha a feleségem válni akar és gyerek tartást követel 4 éve élünk külön 3 gyermekünk van nem hoztam el othonrol semmit nem kértem semmit úgy egyeztünk én fizettem a hitteleket amiket közösen vettünk fel ö meg neveli a gyerekeket hittelekre én 70000-t fizettek mindent újra kellet kezdenem felépítenem most hogy egyenesbe jöttem gyerek tartást követtel ha engedek neki végem van fel is akaszthatom magam albérlet rezsi hittel sokk minden megoldás érdekel2016. máj. 27. 10:21
21/28 anonim válasza:
Beszéld meg a főnököddel, hogy a fizetésed nagy részét zsebbe fizesse!
22/28 anonim válasza:
Mondjuk írni tényleg megtanulhatnál!
23/28 anonim válasza:
uram bocsá de az árvaságival többre menének mint veled
24/28 anonim válasza:
Váljatok el, rendesen, a házasság alatt szerzett vagyon közös, beleértve az adósságot is, meg mindazt amit nem hoztál el otthonról. A hitel törlesztésről van papír, ott neki van egy jó nagy elmaradása... nem reménytelen a helyzet, csak nem egyszerű.
25/28 A kérdező kommentje:
Sokra nem mentem veletek de köszönöm végeredménybe minden mindegy el vagyok ásva mivel minden hitel az én nevemen van ha a bíróság megítéli a gyertek tartást a feleségem meg nem fizeti a hitel rá eső részét akkor kaput van és ahogy eddig se most se fogja ez nem is kérdés marad a jó öreg kötél a 70-ezer meg pont a fizum fele ha nem lenne a barátnőm ilyen már éhen haltam volna úgy hogy irány külföld Magyarországon nem lehet megélni egy apának csá veletek
2016. máj. 30. 09:06
26/28 anonim válasza:
Sok sikert! Tényleg elég buta vagy.
Mindegy, hogy kinek a "nevén"van a hitel, házasság az vagyonközösség- tehát fele a feleségedé.
Abból gondolom házat lakást vettetek, annak a fele meg a tied.
27/28 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj hogy nem szabadfelhasználásu nem ház lett ha nem hülyeségek
2016. máj. 30. 21:25
28/28 anonim válasza:
Nem mindegy, kinek a nevén van a hitel. Akinek a nevén van, annak kell fizetnie. Ennyi. A hitelező leszarja, hogy mennyit fizetsz gy.t.-ra, bevasaltat mindent kamatos kamattal... Ha a bíróság előtt le van papírozva, hogy egyezséget kötöttek, azaz apuka hitelt fizet mely fejében anyuka nem igényli a gy.t.-t, mert csődbe vinné apukát, akkor hiába veri a tamtamot, amíg a hiteleket nem fizeti ki. Utána mehet a tartásdíjat igényelni. Ha nincs egyezség, akkor viszont megszívathatja a volt férjét rendesen. Ha jól olvasom, az asszony most akar válni. 4 éve élnek külön, nem volt egyezség. A bíróság először a vagyonjogi helyzetet tisztázza, utána a gyerekekkel kapcsolatban intézkedik. Szóval ajánlom, hogy nagyon gyorsan keressen egy ügyvédet a kérdező, tárjon fel előtte mindent, de mindent, és utána ő majd segít neki. Ha a ház közösen szerzett tulajdon volt, még az is lehetséges, hogy tud olyan megoldást, ami kedvező lehet a számára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!