Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem tönkre akar tenni mit csinálya?
Pfff....
Szerinted három gyereket etetni, ruházni, taníttatni ingyen van!?
Nyugodj bele, hogy semmi túlzás nincs a gyerektartás mértékében.
Nem nehéz, számold ki, mennyi kéne neked a megélhetéshez, és szorozd meg hárommal: kb. ennyibe kerül 3 gyerek.
Te pedig NEM fizettél eddig gyerektartást, helyette 70-et adtál a hitelekbe. Az nincs 25 ezer/gyerek, kvázi a minimum gyerektartás.
Azt meg senki se mondta, hogy a hiteleket is te fizesd továbbra is, a bíróság ezt is felezni fogja.
Első körben egy ügyvéddel beszélj. El fog magyarázni mindent.
2016. máj. 27. 13:11
Bepereled visszamenőleg h fizesse ki a hitel felét,ő pedig téged h visszamenőleg a gyerektartást.Számold ki,h ki jár rosszabbul.
2016. máj. 27. 13:48
2016. máj. 27. 13:52
Szerintem nem azért írta a kérdező a kérdést hogy bekapjátok őt.Tartson el egy olyan embert akihez nincs köze mi?Mondani könnyű.Honnan tudjátok hány évesek a gyerekek.Meg hogy mennyi a volt felesége pénze.De mondani könnyű hogy fizess meg old meg mi?Erős a gyomrom de hányok tőletek....
2016. máj. 27. 14:04
Nincs köze??? Szült neki 3gyereket,majd nevelheti egyedül.Tökmindegy milyen korúak,esznek,kell rájuk ruha,járnak bölcsi/ovi/iskola,hétvégén gyereknap...1gombóc fagyi 180ft-nál kezdődik...nem a Kérdező esik össze este holtfáradtan a leckék,fürdetés,esti mese után.Akkor amikor megcsinálta őket,vállalta h felneveli.Ha fizikailag nincs ott,támogassa anyagilag,az exneje annyit kér ami törvényileg JÁR.Ha a hitelre megoldást találnak,a többi része valszleg nem kúszik fel a mostani 70ről mondjuk 100ra.Le kell tisztázni,elválni,ezt már 4éve kellett volna.Ha minden korrektül le van zsírozva,több meglepetés nem fogja érni.
2016. máj. 27. 14:18
#14:
A gyerekeit kell eltartania, mert azzal, hogy megcsinálta őket felelősséget vállalt értük! Gondolom neked nincs még, de remélem nem is lesz, ha ennyire vagy képes felelősség teljesen gondolkodni. Magadtól kellene hánynod :-P (#1-es vagyok)
2016. máj. 27. 14:38
Mert egy mondatot nem tudsz helyesen leírni. Azért.
2016. máj. 27. 14:40
2016. máj. 27. 20:56
3 gyereket ettetni ugyan olyan nehéz
nem drámázni kell
hanem eladni a lakást nem a banknak kel fizetni hanem felnevelni a gyerekeidet
2016. máj. 27. 22:12
20/28 A kérdező kommentje:
Marad a kötél nem bántani akarlak beneteketde nem megy az olvasás én nem,mondtam hogy nem támogatom öket azt se hogy nem vagyok Velük nehéz én tudom segitek is ahol tudok de ha minden kihúz a lábam állól hogy an fogom öket támogatni ha? nékik most is meg. Van mindenük nem egyszerűb lenne kifizetni a bankokat ami az én nevemen van azt úttána segitteni egybe nem megy az elsönek meg anyit hogy hajrá. de ha 50 évesen be dobja a kulcsot sokk értelme volt
Kapcsolódó kérdések: